Αετός Άνω Σταυρού – Α.Ε. Αγίου Γεωργίου 2-0

mas-aetos2Με το δεξί ξεκίνησε η ομάδα μας τις υποχρεώσεις της, στο πρωτάθλημα της β’ κατηγορίας αντιμετωπίζοντας στο γειτονικό ντέρμπι την Α.Ε. ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ.

Μετά την άσχημη εμφάνιση της προηγούμενης εβδομάδας στο Νικομηδινό, και την φυσιολογική ήττα αποκλεισμό από το θεσμό του κυπέλλου, ο ΑΕΤΟΣ έπρεπε να παρουσιαστεί με διαφορετικό πρόσωπο στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος και εν μέρει τα κατάφερε.

Απέναντι λοιπόν στη γρήγορη και νεανική ομάδα της Ασπροβάλτας, που ανέλαβε το ρυθμό του παιχνιδιού στο ξεκίνημα της αναμέτρησης, η ομάδα μας παρέταξε εμπειρία και περισσότερο πάθος για τη νίκη. Κατόρθωσε να περάσει ανώδυνα την υπεροχή των φιλοξενουμένων και δεν απειλήθηκε παρά μόνο στο μοναδικό λάθος του τερματοφύλακα Κιουπτσή, όπου οι φιλοξενούμενοι δεν κατάφεραν να παραβιάσουν την ανυπεράσπιστη εστία.

Στην επανάληψη ο ΑΕΤΟΣ ανέβασε στροφές, πήρε αυτός τον έλεγχο του αγώνα, απειλούσε κυρίως απο στημένες φάσεις, στέλνοντας προειδοποιητική βολή με τον Αντωνιάδη στο 53′.
Από μία τέτοια προήλθε και το πρώτο γκολ της αναμέτρησης αφού μετά από κόρνερ και πολλές κόντρες στη περιοχή, ο Ιωαννίδης βρήκε τελευταίος τη μπάλα πριν αυτή περάσει τη γραμμή γράφοντας το 1-0 στο 65′.
ο Τσαναξής διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας μας με σουτ εκτός περιοχής στο 82′ έπειτα από λανθασμένη εκτίμηση του αντίπαλου τερματοφύλακα.
Το σκορ δεν άλλαξε ούτε στις καθυστερήσεις του αγώνα με το ανεπανάληπτο τετ α τετ των φιλοξενουμένων που εξουδετέρωσε ο πορτιέρο του ΑΕΤΟΥ.

Κάπως έτσι ο ΑΕΤΟΣ άνοιξε λογαριασμό για το φετινό πρωτάθλημα κερδίζοντας μαζί με τους τρεις βαθμούς της νίκης και πίστωση χρόνου, ώστε να αποδώσει τα αναμενόμενα της αξίας του.

Η σύνθεση του ΑΕΤΟΥ

Κιουπτσής, Κωνσταντινίδης (46′ Λάζογλου), Γκιουράϊ (59′ Χέλα), Καραγιώργης, Ουτσικούνης, Θεολογάκης, Παπαθανασίου, Τσαναξής, Ιωαννίδης, Αντωνιάδης, Ναούμ (75′ Γιαννάκος)

http://masaetos.blogspot.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

1 × four =

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.