Ανακοίνωση Μιχάλη Ιατρόπολου υποψήφιου Δημοτικού σύμβουλου στον πρώην Δήμο Αγ. Γεωργίου

iatropoulosΑνακοίνωση Μιχάλη Ιατρόπουλου υποψήφιου Δημοτικού σύμβουλου στον Δήμο Αγίου Γεωργίου.

“Συστρατεύομαι στο πλευρό του Γιώργου Νανάκου  γιατί μας συνδέει μια φιλία από τα παλιά”.

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Νεάπολη Θεσσαλονίκης. Εργάζεται από 13 ετών σε διάφορες δουλειές διαμορφώνοντας από μικρός “ντόμπρο” αλλά και σκληρό χαρακτήρα.

Εναντιωμένος πάντα στο σύστημα των ολίγων που μας δουλεύουν αντιλήφθηκε γρήγορα ότι πρέπει να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για να είναι ανεξάρτητος. Το τίμημα του συγκεκριμένου τρόπου ζωής είναι ένας διαρκής μοναχικός αγώνας. Αποτέλεσμα της πολυτάραχης ζωής του είναι να απολαμβάνει τον πλήρη σεβασμό αλλά και την αγάπη των λαϊκών κοινωνικών στρωμάτων.

Σπούδασε στο θεατρικό εργαστήρι του Κώστα Καζάκου, υπήρξε μαθητής των σπουδαίων δασκάλων Βασίλη Διαμαντόπουλου και Ανδρέα Βουτσινά. Παρακολούθησε σεμινάρια “Ηθοποιός και Κίνηση” του Πάνου Μεταξόπουλου. Σημαντική είναι η πορεία του σε θέατρο, κινηματογράφο και τηλεόραση.

Συμμετείχε σε 28 κινηματογραφικές ταινίες, 22 τηλεοπτικά σήριαλ και 10 θεατρικές παραστάσεις. Λόγω βιωματικής έκφρασης στην τέχνη του κατόρθωσε να παραμείνει στην συνείδηση του κόσμου ως ένας από τους καλύτερους character ηθοποιούς.

iatropoulos2

1 thought on “Ανακοίνωση Μιχάλη Ιατρόπολου υποψήφιου Δημοτικού σύμβουλου στον πρώην Δήμο Αγ. Γεωργίου

  1. Θα ελεγα οτι ειναι η πιο σωστη κινηση σ΄αυτες τις εκλογες! Πρεπει επι τελους να υπαρξουν νεα προσωπα με διαφορετικη αντιληψη και κουλτουρα, ( και ο Μιχαλης νομιζω τα διαθετει αυτα σαν καλλιτεχνης αλλωστε), για να μπορεσουν να κανουν την υπερβαση, και να δημιουργησουν τις συνθηκες εκεινες που θα καλυτερεψουν τη ζωη ολων των συμπολιτων μας!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

5 + eight =

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.