Δηλώσεις μετά τις εκλογές

nanakosstavrosΑγαπητοί συνδημότες του Δήμου Βόλβης,

Αποφασίσαμε και συμμετείχαμε στις εκλογές της περασμένης Κυριακής, έχοντας την πεποίθηση ότι ο τόπος μας δεν είναι καταδικασμένος να παραμένει ουραγός σε κάθε τομέα και αμέτοχος στις δυναμικές εξελίξεις και στην πρόοδο την οποία έχουν πολλοί άλλοι τόποι της χώρας, αλλά και του εξωτερικού.

Εργαστήκαμε συστηματικά, διαμορφώσαμε και προτείναμε συγκεκριμένες και τεκμηριωμένες λύσεις στα προβλήματα που υπάρχουν, καθώς και ρεαλιστικές προτάσεις για να δημιουργηθούν οι απαραίτητες προϋποθέσεις αντιμετώπισης των κρίσιμων ζητημάτων της ανεργίας και της οικονομικής δυσκολίας που αντιμετωπίζουμε όλοι μας και της ανάπτυξης που έχει ανάγκη ο τόπος μας.

Ήταν συνειδητή επιλογή μας και θέμα αρχών και αξιών, το ότι η προεκλογική μας δραστηριότητα, δεν αμαυρώθηκε από τις πρακτικές και τις συμπεριφορές οι οποίες κυριάρχησαν.

Η πλειοψηφία των δημοτών του Δήμου Βόλβης, έκανε την επιλογή της και είναι σεβαστή.

Προσωπικά, όπως και όλοι οι υποστηρικτές και υποψήφιοι της παράταξής μας, έχουμε ήσυχη την συνείδησή μας και είμαστε ικανοποιημένοι, διότι κάναμε το καθήκον μας ως ενεργοί πολίτες του τόπου μας.

Εκφράζω την ευγνωμοσύνη και την βαθειά μου εκτίμηση, σε όλους όσους ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας και συμμετείχαν στον ωραίο και έντιμο αγώνα μας.

Ευχαριστώ, από τα βάθη της καρδιάς μου, όλους τους συνυποψηφίους μου, για την συνέπειά τους στις αρχές και τις αξίες που μας ένωσαν, όλους μαζί στο ψηφοδέλτιό μας και την ανιδιοτελή προσπάθεια την οποία κατέβαλαν.

Εμείς, όλοι, είμαστε ήδη κερδισμένοι και ευχόμαστε ολόψυχα να είναι κερδισμένος ο τόπος μας, οι συνδημότες μας και ιδιαίτεροι οι νέοι του τόπου μας στο μέλλον.

Είναι αυτονόητο ότι θα τιμήσουμε με συνέπεια, την συνειδητή επιλογή, την εντολή και την εμπιστοσύνη των δημοτών στην παράταξή μας.

Γιώργος Νανάκος

19 Μαϊου 2014

karakasiΓεια σας φιλες και φιλοι! Θα ηθελα να ευχαριστησω μεσα απο την καρδια μου , ολους εσας που στηριξατε αυτη μας την προσπαθεια, με ολα τα λαθη η τις παραλειψεις , η τις αργοπορειες που ισως καναμε!!!!! Φανηκε ξεκαθαρα και η απειρια μας , αλλα και η καθαροτητα μας! Δεν ξεπουληθηκαμε , δεν αγοραστηκαμε, παρ” ολες τις φιλοτιμες προσπαθειες καποιων! Ειμαστε αποφασισμενοι να συνεχισουμε μεχρι να καταλαβει ολος ο κοσμος , οτι κανεις δεν πρεπει να φοβαται η να εκβιαζεται!!!! Ο δημος , ειμαστε ολοι εμεις και ετσι πρεπει να λειτουργει! πρεπει η νοοτροπεια της “λαμογιας και του ρουσφετιου” να σταματησει! Δεν εμεινε τιποτε αλλο να ξεπουληθει, εκτος απο το μελλον το δικο μας και των ΠΑΙΔΙΩΝ μας! Η πλειοψηφια μιλησε! Απολυτα σεβαστο! Στο βαθμο που μας αναλογει , να ειστε σιγουροι οτι οσο περνα απο το χερι μας , θα κανουμε ο,τι μπορουμε για να αποτρεψουμε τα κακως (τυχον) κειμενα! Ελπιζουμε να μη σας απογοητευσουμε! Ευχαριστω ιδιαιτερα, αυτους που με τιμησαν προσωπικα! Να ειστε καλα και να τα αντιμετωπιζουμε ολα με ενα μεγαλο χαμογελο!!!!!!

Βουλα Καρακαση.

————————————————-

xristoforidouΘέλω να πω ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στους ανθρώπους που με στήριξαν.Στήριξαν τις καθαρές θέσεις μου ,το όραμα μου , τις ανησυχίες μου για το μέλλον του τόπου. Μαζί με μένα στήριξαν και τις σταθερές αρχές και αξίες του συνδυασμού.
Συγχαρητήρια στους ανθρώπους που έχουν εκλεγεί είναι επιλογή της πλειοψηφίας και απόλυτα σεβαστή, τους εύχομαι τα καλύτερα για την πενταετία που θα είναι στη διοίκηση θα είμαστε μαζί τους συμπαραστάτες για τη βελτίωση σε όλα τα θέματα του δήμου.
Η επόμενη μέρα με γεμίζει με αίσθημα ευθύνης θα είμαι παρούσα και θα αγωνισθώ για το καλύτερο του τόπου ΜΑΣ

Ιωαννα Χριστοφορίδου

————————————-

apostolakidisΘέλω να ευχαριστήσω όλους όσους με τίμησαν με την ψήφο τους και όσους στήριξαν τον συνδυασμό μας. Ήταν μία πολύ δύσκολη πορεία , μία πορεία προσπάθειας ανατροπής καταστάσεων και νοοτροπίας. Μέσα από αυτή την πορεία προέκυψαν γνωριμίες και φιλίες με ανθρώπους που πραγματικά ξεχωρίζουν ,οι συνοδοιπόροι μας και ο κόσμος που μας εμπιστεύτηκε. Συγχαρητήρια σε όσους υποψηφίους του Διαμαντή Λιάμα εκλέχτηκαν και συγχαρητήρια στον ίδιο για την Νίκη του. Οι Δημότες επέλεξαν και πήραν αυτό που ήθελαν. Ο Δήμαρχος που τους αξίζει!

Κωνσταντίνος Π. Αποστολακίδης

——————————

dogiamasΕυχαριστώ όλους όσους με στήριξαν και σιχαίνομαι όλους όσους μου είπαν ψέμματα. Μέσα από μια πρωτόγνωρη εμπειρία γνώρισα αξιόλογους ανθρώπους και έμαθα πολλά καινούργια πράγματα.Για όσους εκλέχθηκαν, κάντε κάτι καλό για αυτό τον τόπο και για τα παιδιά μας .

Βασίλειος Δογιάμας

——————————

Σας ευχαριστώ όλους που με τιμήσατε με την ψήφο σας.Να είστε σίγουροι ότι και για τα επόμενα πέντε χρόνια εγώ θα συνεχίσω να είμαι δίπλα σας.Να είστε όλοι καλά!!!

Γιώργος Κόνιαρης

——————————

Συνεχίζεται

3 thoughts on “Δηλώσεις μετά τις εκλογές

  1. Παρακαλούμε όποιος από τους υποψηφίους έχει να δηλώσει κάτι ας μας το στείλει ή ας το γράψει εδώ σαν σχόλιο.

  2. Δελτίο Τύπου παράταξης “‘Όλοι μαζί! Για το Καλό μας”
    Έπειτα από σχετική συνεδρίαση της ολομέλειας της παράταξης μας, “‘Όλοι μαζί! Για το Καλό μας” κρίθηκε ότι κανένα από τα προγράμματα των δύο συνδυασμών που θα αναμετρηθούν την Κυριακή 25 Μαΐου δεν ανταποκρίνονται στις ανάγκες των κατοίκων του δήμου μας και κανένας από τους δύο συνδυασμούς, δεν ανταποκρίνεται στο ήθος και στις προσδοκίες της δικής μας παράταξης.

    Συνεπώς αποφασίστηκε Ομόφωνα ότι δεν θα στηρίξουμε κανέναν από τους δύο συνδυασμούς και οι φίλοι και ψηφοφόροι μας μπορούν να ψηφίσουν ελεύθερα και κατά συνείδηση.

  3. Δήλωση Διαμαντή Λιάμα για το αποτέλεσμα των εκλογών

    Για το αποτέλεσμα των δημοτικών εκλογών στο δήμο Βόλβης, ο δήμαρχος Βόλβης Διαμαντής Λιάμας και επικεφαλής του συνδυασμού «Μπροστά! Με Γνώση, Συνέπεια, Αλληλεγγύη» που πλειοψήφησε την πρώτη Κυριακή, προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση:

    «Η εντολή που έδωσαν οι πολίτες του δήμου Βόλβης είναι σαφής: Προχωράμε μπροστά στον δρόμο της ανάπτυξης και της αλληλεγγύης. Τους ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου, γιατί μέσα σε ένα δύσκολο προεκλογικό αγώνα, μας τίμησαν μαζικά με την ψήφο τους. Πρέπει να γνωρίζουν ότι κύριος στόχος μας έπειτα και από την ερχόμενη Κυριακή θα είναι η ενότητα του δήμου Βόλβης. Επαναλαμβάνω ότι δεν θα υπάρξουν διαχωρισμοί κανενός είδους, δεν θα υπάρξουν δημότες και οικισμοί δυο ταχυτήτων. Πρόκειται να κινηθούμε ενωμένοι, όλοι μαζί, ώστε να μετατρέψουμε τον δήμο Βόλβης σε πρωταγωνιστή, όπως του αρμόζει.

    Απευθύνομαι σε όσους δεν μας ψήφισαν και τους καλώ, τώρα που έχουν απαλλαχθεί από το μέλημα της υποστήριξης συγγενών και φίλων να βάλουν ως κριτήριο τους την πρόοδο του τόπου μας. Μια μεγάλη πλειοψηφία τη δεύτερη Κυριακή θα μας δώσει την απαραίτητη δύναμη αλλά και την τεράστια ευθύνη να εργαστούμε ακόμα πιο αφοσιωμένα στον στόχο μας να προσφέρουμε μια καλύτερη ζωή σε όλους τους πολίτες».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

seven + seventeen =

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.