Θανάσης Νανάκος: Ποιος είναι ο στόχος του, τι θέλει και τι θα υλοποιήσει

Ο Αθανάσιος Νανάκος γεννήθηκε το 1982 στη Θεσσαλονίκη.

Συνεχιστής της τουριστικής οικογενειακής παράδοσης με την οποία γαλουχήθηκε, σήμερα είναι ιδιοκτήτης του Zeus Travel Θεσσαλονίκης, μιας από τις μεγαλύτερες τουριστικές δυνάμεις στα Βαλκάνια και της Aegean Medical Service του γνωστού ιατρικού δικτύου παροχής ιατρικής φροντίδας σε τουρίστες. Παράλληλα παραμένει διευθυντής της οικογενειακής επιχείρησης Stavros Beach Hotel.

Ως νέος επιχειρηματίας και με βαθύ προβληματισμό για την κρίση και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι επαγγελματίες όλων των κλάδων σήμερα, αποφάσισε να λάβει μέρος ενεργά στην αντιμετώπιση των κλαδικών θεμάτων των επιχειρηματιών της πόλης μας αλλά και της Ελλάδας γενικότερα.

Συμμετέχοντας στις εκλογές του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης και με στόχο η «Αλληλεγγύη Επαγγελματιών», με επικεφαλής το Χρήστο Νικολόπουλο, να αποτελέσει γέφυρα ανάπτυξης και δίαυλο επικοινωνίας του Επιμελητηρίου με τα μέλη του, φιλοδοξεί να περάσει τις συμπληγάδες και να καταρρίψει κάθε Πιτυοκάμπτη και Προκρούστη που απειλεί τα επιχειρηματικά συμφέροντα.

Ένθερμος υποστηρικτής μιας Βιώσιμης Τουριστικής και Επαγγελματικής Ανάπτυξης!

Με την πολυετή εμπειρία του στο χώρο και με δεδομένο ότι ο τουρισμός αποτελεί βασικό πυλώνα ανάπτυξης και κινητήρια δύναμη της ελληνικής οικονομίας και κοινωνίας θέλει να συνδράμει αποφασιστικά στη συλλογική προσπάθεια για την ενδυνάμωση και εμπλουτισμό των τουριστικών υπηρεσιών της πόλης μας και του ευρύτερου Νομού Θεσσαλονίκης και την αναβάθμισή τους ως τουριστικού προορισμού.

Η ισχύς εν τη ενώσει!

Έχοντας ως κοινή συνισταμένη το στόχο για την ευρύτερη ανάπτυξη και εξωστρέφεια του Νομού Θεσσαλονίκης ο κάθε ένας από εμάς ξεχωριστά και όλοι μαζί ενωμένοι προς την ίδια κατεύθυνση θα υλοποιήσουμε το όραμα του κάθε νέου και παλιού επαγγελματία δίνοντας τέλος στα λουκέτα και στην επιχειρηματική μετανάστευση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

three × 3 =

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.