Νεώτερες πληροφορίες για την κυκλοφορία του “ύποπτου” αυτοκινήτου στον Σταυρό

Πριν λίγες μέρες στο volvipress.gr δημοσιεύσαμε άρθρο το οποίο αναφερόταν σε καταγγελία κατοίκου  Σταυρού, ο οποίος εντόπισε όχημα, το οποίο κινείτο, κατά την κρίση του, «ύποπτα» στον Σταυρό του δήμου Βόλβης. Μάλιστα έδωσε με μήνυμα συγκεκριμένα στοιχεία (Αριθ. Κυκλοφορίας και περιγραφή του οχήματος) σε συντάκτη μας.

Ο συντάκτης έθεσε ως βασική προϋπόθεση για την δημοσίευση του άρθρου,  βεβαίωση από τον καταγγέλλοντα  ότι έχει ειδοποιηθεί εκ των προτέρων το αρμόδιο αστυνομικό τμήμα Βόλβης, την οποία και έλαβε.

Έχοντας λοιπόν την διαβεβαίωση αυτή προχώρησε στην ανάρτηση της καταγγελίας (δείτε την ΕΔΩ)

Το Σάββατο 03/02/2018  ο Διοικητής του ΑΤ Βόλβης ευαισθητοποιημένος, δείχνοντας ιδιαίτερο προσωπικό ενδιαφέρον επικοινώνησε μαζί μας, κάνοντας προσπάθεια να έχει στην διάθεση του όσα περισσότερα στοιχεία είναι δυνατόν, ώστε να εξακριβωθεί η βασιμότητα της Δημόσιας Καταγγελίας και να προληφθεί ο όποιος εν δυνάμει κίνδυνος για τους Δημότες Βόλβης.

Με έκπληξη διαπιστώσαμε δια του ιδίου, ότι δεν υπήρξε καμία καταγγελία, τουλάχιστον προς το ίδιο αρμόδιο Α.Τ. Βόλβης.

Επικοινωνήσαμε και πάλι με τον κάτοικο ζητώντας να προβεί στην ενημέρωση του ΑΤ. Βόλβης ώστε να διερευνηθούν αρμοδίως ως οφείλεται σε τέτοιες περιπτώσεις, πράγμα που έγινε.

Υπήρξε άμεση κινητοποίηση των αστυνομικών, οι οποίοι έχοντας στην διάθεση τους αυτά τα ελάχιστα στοιχεία, προχώρησαν με  διακριτικότητα και επαγγελματισμό στην ταυτοποίηση του οχήματος και τον εντοπισμό του ιδιοκτήτη.

Στην δεύτερη επικοινωνία με τον Διοικητή  λάβαμε  ενημέρωση ότι επρόκειτο για ατυχές περιστατικό παρερμηνείας.

Παράλληλα θέλουμε να μεταφέρουμε το μήνυμα του Διοικητή , στο να μην διστάζουν οι πολίτες επώνυμα να απευθύνονται στα όργανα της τάξης όταν πέφτει στην αντίληψη τους ύποπτη δραστηριότητα ώστε να μην χάνεται άσκοπος χρόνος.

Καλούμε τους Πολίτες να βρίσκονται σε εγρήγορση για την αποφυγή δυσάρεστων περιστατικών, αλλά να μην προβαίνουν σε αυθόρμητες πράξεις προσπαθώντας να υποκαταστήσουν τον ρόλο της αστυνομίας, θέτοντας τον εαυτό τους σε κίνδυνο.

Οι Αστυνομικοί που επανδρώνουν το Α.Τ Βόλβης είναι άριστα και άρτια εκπαιδευμένοι στο να φέρουν εις πέρας όλα τα επείγοντα περιστατικά, διασφαλίζοντας παράλληλα την ασφάλεια των Δημοτών αλλά και τις περιουσίες τους.

Η συντακτική ομάδα του Volvipress,  ευχαριστεί τον Διοικητή του Α.Τ. Βόλβης και τους Αστυνομικούς για τον χρόνο που αφιέρωσαν στην υπόθεση παρ όλο τον φόρτο εργασίας που είχαν εκείνες τις ημέρες.

volvipress.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

15 + seventeen =

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.