Ο άνθρωπος που ένωσε τις γενιές σε έναν χώρο

papakonstantinou2Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η συναυλία του Βασίλη Παπακωνσταντίνου στην Ασπροβάλτα

Την έναρξη του προγράμματος την έκανε ο μοναδικός Διογένης Δασκάλου με το αστείρευτο και ανατρεπτικό χιούμορ που τον χαρακτηρίζει, παρασέρνοντας τον κόσμο σε έναν χείμαρρο γέλιου.

Η αλήθεια είναι όμως ότι η πλειοψηφία του κόσμου περίμενε με ανυπομονησία την εμφάνιση του ανθρώπου που επί σειρά ετών κυριαρχεί στην ελληνική ροκ σκηνή και όχι άδικα.

Το Πάρκο Φυσικής Αναψυχής Πλατανεώνα στην Ασπροβάλτα έγινε Πόλος συγκέντρωσης ανθρώπων διαφορετικών ηλικιών, διαφορετικών γενεών με έναν κοινό παρονομαστή να τους ενώνει. Την αγάπη για την μουσική.

diogenisΜουσική ερωτική, καυστική, κριτική, επαναστατική, ανατρεπτική… Όλα αυτά είναι ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, ο άνθρωπος που ένωσε τις γενιές σε έναν χώρο, σε έναν ρυθμό, παρασέρνοντάς  όλους μας σε ένα μαγευτικό ταξίδι αναμνήσεων, μελαγχολίας, αλλά συνάμα και πείσματος σε όλα όσα συμβαίνουν στην ζωή μας κάτω υπό το φως του φεγγαριού, που έδωσε στην ατμόσφαιρα μία διαφορετικότητα.

Από το πρώτο λεπτό το μαγευτικό ταξίδι ξεκίνησε με τα τραγούδια του να είναι ναι μεν αφηγηματικά, αλλά συνάμα τόσο αλληλένδετα μεταξύ τους, που αν πραγματικά έδινες την ανάλογη προσοχή αντιλαμβανόσουν και το νόημα που περνούσε ο Βασίλης.

Θα πρέπει να σημειώσουμε προς τιμήν του Βασίλη Παπακωνσταντίνου ότι πριν την έναρξη της συναυλίας ο Βασίλης έκανε αναφορά – έκκληση στους παρευρισκόμενους να βοηθήσουν με ότι μπορεί ο καθένας, τον συνδημότη μας που είχε πρόσφατα ένα ατύχημα. 

για την volvipress.gr

virusvolvipress

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

2 + nineteen =

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.