Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου στην Ασπροβάλτα

κλικ στην εικόνα για μεγέθυνση

κλικ στην εικόνα για μεγέθυνση
κλικ στην εικόνα για μεγέθυνση

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2014

Βασίλης Παπακωνσταντίνου
ΠΑΝΤΑ ΕΔΩ…

Τρίτη 12/08
Ασπροβάλτα – Πλατανεώνας ( Πάρκο Αναψυχής )

  “Πάντα εδώ…”, όπως δηλώνει και ο τίτλος της καλοκαιρινής του περιοδείας που θα τον φέρει ξανά σε επαφή με το αγαπημένο του κοινό στις 12 Αυγούστου 2014 στο Πάρκο Αναψυχής (Πλατανεώνας) στην Απροβάλτα.

Το φετινό καλοκαίρι βρίσκει για άλλη μια φορά τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου στο δρόμο. Με την μπάντα και τα τραγούδια του, τα πολύτιμα εφόδια μιας διαδρομής με ανοιχτό ορίζοντα και πολλά χιλιόμετρα ακόμα.


Ο πλέον αγαπητός συναυλιακός καλλιτέχνης των τελευταίων σαράντα χρόνων, διατηρεί σταθερά δυνατή τη φλόγα της σκηνικής του παρουσίας και μας προσκαλεί σε μια συναυλία  που θα  προσφέρει  συγκίνηση και δυναμισμό, εκτόνωση και σκέψη.


Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου κουβαλάει πάντα την κληρονομιά των συνεργασιών του, με σπουδαίους συνθέτες, όπως ο Μίκης Θεοδωράκης, ο Μάνος Λοΐζος, ο Θάνος Μικρούτσικος και ο Νικόλας Άσιμος μεταξύ άλλων και έχει τραγουδήσει ποιητές, όπως ο Τάσος Λειβαδίτης, ο Νίκος Καββαδίας, ο Άλκης Αλκαίος, ο Κώστας Καρυωτάκης αλλά και σπουδαίους στιχουργούς, όπως ο Κώστας Τριπολίτης και ο Οδυσσέας Ιωάννου.


Με μια φωνή που ηχεί μοναδικά τρυφερή και άλλες στιγμές ανατριχιαστικά εκρηκτική με τη γνήσια ροκ σκηνική του παρουσία ξέρει να στήνει πάντα συναυλίες που στάζουν ιδρώτα και έχουν κάθε φορά απρόβλεπτο χαρακτήρα.

Καλοκαίρι του 2014: Ο Βασίλης είναι και φέτος  “Πάντα εδώ…” επιλέγοντας πάντα να είναι αιχμηρός στο λόγο του, είτε κοινωνικός είτε ερωτικός,  μέσα από τα τραγούδια και τις συναυλίες του.  

Μαζί του οι:
Αντρέας Αποστόλου – πιάνο
Στέφανος Δημητρίου – ντραμς  
Βαγγέλης Πατεράκης – μπάσο
Μαίρη Μπρόζη – βιολί / τραγούδι
Γιάννης Αυγέρης – κιθάρα  / φωνητικά
Φρόσω Στυλιανού – τραγούδι / φωνητικά
Γιάννης Δίπλας – επιμέλεια φώτων
Αλέκος Μπίτος – επιμέλεια ήχου
Ενορχήστρωση : Αντρέας Αποστόλου

____________________

Φιλική Συμμετοχή: Διογένης Δασκάλου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

eighteen − 6 =

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.