Ο δολοφόνος των Νέων Βρασνών ξαναχτύπησε

Ενημερωθήκαμε πως σε περιοχή των Νέων Βρασνών του δήμου Βόλβης, κάποιος πέταξε δολώματα με δηλητήριο (φόλες) εχθές ημέρα Σάββατο. Η φονική του αυτή ενέργεια έφερε τον θάνατο, με μαρτυρικό τρόπο σε έξι (6) σκυλιά τα οποία δεν ήταν αδέσποτα.

Το περιστατικό αυτό δεν είναι το πρώτο που συμβαίνει στην συγκεκριμένη περιοχή όπως καταγγέλλουν οι κάτοικοι. Αρκετές φορές στο παρελθόν υπήρξαν τέτοιες περιπτώσεις. Οι υποψίες των κατοίκων στρέφονται σε συγκεκριμένα δυο τρία άτομα αλλά κανένας δεν είδε κάποιον απ αυτούς να πετάει φόλες ούτε αυτήν την φορά αλλά ούτε και τις προηγούμενες φορές.

Να επισημάνουμε επίσης την επικινδυνότητα της ενέργειας αυτής για τους ανθρώπους,  μια και στην περιοχή παίζουν μικρά παιδιά και κάποιο απ αυτά από περιέργεια μπορεί να βάλει στο στόμα του τα πεταμένα δηλητηριασμένα δολώματα.

Έγινε προφορική καταγγελία του γεγονότος στην Αστυνομία και θα ακολουθήσει και γραπτή. Τέτοιου είδους ενέργεια, βάσει νόμου, επιφέρει ποινή φυλάκισης για τον δράστη διάρκειας τριών (3) ετών και χρηματικό πρόστιμο τριάντα χιλιάδων ευρώ. Και ως συνήθως οι δολοφόνοι πάντα πιάνονται.

volvipress.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

19 + 19 =

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.