Παρών και ο Δήμαρχος Βόλβης στην εκδήλωση της ΝΔ για τον Απόδημο Ελληνισμό

Το θέμα της ψήφου των απόδημων Ελλήνων επανέφερε ο τομεάρχης Εξωτερικών της ΝΔ Γιώργος Κουμουτσάκος στην εκδήλωση που διοργάνωσε στις 22/04/2017 στη Θεσσαλονίκη ο αναπληρωτής τομεάρχης Εξωτερικών του κόμματος και βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης Σάββας Αναστασιάδης, «Δεν μπορούμε να προστρέχουμε στους εκτός των συνόρων Έλληνες μόνο όταν έχουμε ανάγκη και η ΝΔ πρώτη έχει ζητήσει το δικαίωμα να ψηφίζουν σε όλες τις εκλογικές αναμετρήσεις ώστε ο δεσμός τους με την πατρίδα να γίνεται λειτουργικός και να είναι δεσμός ευθύνης», είπε ο κ. Κουμουτσάκος, ενώ ο κ. Αναστασιάδης συμπλήρωσε πως «η ΝΔ πιστεύει σταθερά στη δύναμη της ομογένειας και για αυτό ζητάει και το δικαίωμα ψήφου της».

Η εκδήλωση είχε ως θέμα «Ομογένεια: Παράγοντας Εθνικής Ισχύος» και σε αυτήν μίλησαν οι ομογενείς επιχειρηματίες Παντελής Μπούμπουρας, που δραστηριοποιείται στην Ουκρανία και Λάμπης Τασάκος, που δραστηριοποιείται στη Γερμανία.

Χαιρετισμό απηύθυνε ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας ενώ το παρών έδωσαν ο βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης Θόδωρος Καράογλου, οι δήμαρχοι Αμπελοκήπων-Μενεμένης Λάζαρος Κυρίζογλου, Θέρμης Θόδωρος Παπαδόπουλος, Ωραιοκάστρου Αστέριος Γαβότης, Λαγκαδά Γιάννης Καραγιάννης και Βόλβης Διαμαντής Λιάμας, ο πρώην υπουργός Γιώργος Ορφανός, ο πρώην υφυπουργός Δημήτρης Βαρτζόπουλος, ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Β’ Θεσσαλονίκης Θωμάς Βράνος κ.ά.

myportal.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

4 × 2 =

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.