Προσοχή: Γνωστοποίηση για κυκλοφορία ύποπτου αυτοκινήτου στον Σταυρό

Λάβαμε το παρακάτω μήνυμα από αναγνώστη μας κάτοικο Σταυρού και το δημοσιεύουμε χωρίς να προσθέσουμε τίποτα.

Καλησπέρα. .. θα ήθελα να γνωστοποιήσετε ένα πολύ σοβαρό θέμα. Κυκλοφορεί στο χωριό μας (Σταυρό δήμου Βόλβης) εδώ και δύο μέρες ένα ύποπτο αμάξι. Το έχω πετύχει και βραδινές ώρες απλά να κόβει βόλτες. Εχθες ήταν σταθμευμένο απέναντι από την τράπεζα (ημέρα πληρωμών) και από το barfly με αναμμένη μηχανή χωρίς να περιμένει κανέναν. Η γυναίκα μου με το παιδί ήταν βόλτα απογευματινή ώρα και την σταμάτησαν και την ρώτησαν αν είναι δικό της το παιδί. Η μάρκα του αυτοκινήτου είναι Mercedes Vito με φιμέ τζάμια πινακίδα ….. Επιβάτες του ένα ζευγάρι γύρω στα 60 Έχω ενημερώσει φυσικά την αστυνομία αλλά επειδή πρόκειται για τα παιδιά μας θα ήθελα να γίνει γνωστό στο χωριό για να προσέχουν όλοι οι γονείς.

Σημείωση volvipress: 1. Ο αναγνώστης μας ζήτησε να μην αναφέρουμε το όνομα του 2. δεν δημοσιεύουμε τον αριθμό κυκλοφορίας του αυτοκινήτου αν και μας τον έστειλε

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

five + 1 =

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.