Στο Σύνταγμα θα είναι την Κυριακή και ο δήμαρχος Βόλβης Διαμαντής Λιάμας

Στιγμιότυπο από το συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης

Στιγμιότυπο από το συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης

Αλλοι με πούλμαν, άλλοι με Ι.Χ. και άλλοι με αεροπλάνα ετοιμάζουν… βαλίτσες προκειμένου την ερχόμενη Κυριακή να δώσουν το «παρών» στο συλλαλητήριο που διοργανώνεται στις 14.00 στην πλατεία Συντάγματος, για να βροντοφωνάξουν μπροστά από τη Βουλή ότι «η Μακεδονία είναι ελληνική».

Ο λόγος για τους αυτοδιοικητικούς, που θα μεταβούν από την πρωτεύουσα της Μακεδονίας στην πρωτεύουσα για τη Μακεδονία. Οπως ενημερώνουν τη«dimokratianews.gr» συνεργάτες του περιφερειάρχη, ο Απόστολος Τζιτζικώστας αναμένεται να βρεθεί στο συλλαλητήριο της ερχόμενης Κυριακής. Στο Σύνταγμα θα είναι επίσης ο δήμαρχος Βόλβης Διαμαντής Λιάμας, ο δήμαρχος Δέλτα Μίμης Φωτόπουλος και ο δήμαρχος Λαγκαδά Γιάννης Καραγιάννης.

Σε συνεργασία μάλιστα με τους τοπικούς πολιτιστικούς συλλόγους και σωματεία, πολλοί δημότες των παραπάνω περιοχών αναμένεται να μεταβούν στην Αθήνα με ναυλωμένα πούλμαν. Σύμφωνα με πληροφορίες, από τον Δήμο Λαγκαδά αναμένεται να αναχωρήσουν περίπου 10 λεωφορεία, ενώ από τον Δήμο Βόλβης ένα από κάθε δημοτική ενότητα.

Πούλμαν θα ξεκινήσουν και από το Πανόραμα (ο αριθμός θα καθοριστεί από τη συμμετοχή των πολιτών στην πρωτοβουλία συλλόγων), με τον δήμαρχο Πυλαίας – Χορτιάτη να δηλώνει ότι επίσης θα βρεθεί στην Αθήνα. Όμως και ο δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Σισμανίδης θα κατέβει στην Αθήνα. Ο ίδιος, μιλώντας στη «dimokratianews.gr», υποστηρίζει ότι ως δήμος δεν μπορεί να ναυλώσει πούλμαν. «Την οργάνωση έχουν αναλάβει οι σύλλογοί μας. Εμείς δεν μπορούμε να δικαιολογήσουμε τέτοιες δαπάνες» αναφέρει χαρακτηριστικά.

Βαγγέλης Στολάκης

dimokratianews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

12 + 20 =

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.