Δήμος Βόλβης: Κατασκηνώσεις – Λουτροθεραπεία – Πηλοθεραπεία για ηλικιωμένους και άτομα με αναπηρίες

pilotherapiaΕνόψει της εφαρμογής του προγράμματος “Κατασκηνώσεις – Λουτροθεραπεία- Πηλοθεραπεία για ηλικιωμένα άτομα και ενήλικα άτομα με αναπηρίες έτους 2014” όσα ηλικιωμένα άτομα, και άτομα με αναπηρίες επιθυμούν να συμμετάσχουν στο ανωτέρω πρόγραμμα να αποστείλουν στον ΟΚΠΑΠ το συντομότερο δυνατόν τα παρακάτω δικαιολογητικά :

1. Αίτηση για τη συμμετοχή τους στο πρόγραμμα στο οποίο θα αναγράφεται τηλέφωνο επικοινωνίας.

2. Φωτοαντίγραφο αστυνομικής ταυτότητας.

3. Φωτοαντίγραφο του εκκαθαριστικού σημειώματος της Εφορίας οικονομικού έτους 2013 . Οι κατηγορίες δικαιούχων που δεν υποχρεούνται σε φορολογική δήλωση λόγω χαμηλών εισοδημάτων θα συνυποβάλλουν υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599/86 περί της μη υποχρέωσης υποβολής φορολογικής δήλωσης .

4. Φωτοαντίγραφο βιβλιαρίου ασθενείας σε ισχύ.

5. Φωτοαντίγραφο απόφασης πρωτοβάθμιας υγειονομικής επιτροπής για τα άτομα με αναπηρία 67% και άνω.

6. Ιατρική γνωμάτευση ιατρού ειδικότητας ορθοπεδικού για ορθοπεδικές παθήσεις, ρευματολόγου για ρευματολογικές παθήσεις, δερματολόγου για δερματοπάθειες, Κρατικού ή Στρατιωτικού Νοσοκομείου ή Πανεπιστημιακής Κλινικής ή ιατρού του Ε.Ο.Π.Υ.Υ. ή συμβεβλημένου με τον Ε.Ο.Π.Υ.Υ ιατρού στην οποία θα αναφέρεται αναλυτικά η πάθηση του δικαιούχου και θα αιτιολογείται η αναγκαιότητα υποβολής του σε λουτροθεραπεία ή πηλοθεραπεία.

7. Ιατρική γνωμάτευση ειδικευμένου Καρδιολόγου Κρατικού ή Στρατιωτικού Νοσοκομείου ή Πανεπιστημιακής Κλινικής ή ιατρό του Ε.Ο.Π.Υ.Υ. ή συμβεβλημένου με τον Ε.Ο.Π.Υ.Υ ιατρού από την οποία να προκύπτει η κλινική κατάσταση της υγείας του ότι δύναται και δεν υπάρχει ιατρική αντένδειξη για την συμμετοχή του στο πρόγραμμα λουτροθεραπείας ή πηλοθεραπείας.

8. Βεβαίωση μόνιμης κατοικίας.

Ο Πρόεδρος του ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ & ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΒΟΛΒΗΣ

Ζωγράφος Βασίλειος

http://www.dimosvolvis.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

two + 4 =

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.