Δακτυλιώσεις Πουλιών στο Δάσος Απολλωνίας (λίμνη Βόλβη) 2017

Ο Φορέας Διαχείρισης λιμνών Κορώνειας Βόλβης (Φ.Δ.) σας προσκαλεί στις δακτυλιώσεις πουλιών που θα πραγματοποιηθούν στο παραλίμνιο Δάσος Απολλωνίας της λίμνης Βόλβης, από την Πέμπτη 14/9/2017 το απόγευμα έως και την Δευτέρα 18/9/2017 το πρωί. Οι δακτυλιώσεις θα γίνονται το πρωί και το απόγευμα με ενδιάμεσο διάλειμμα.

Οι δακτυλιώσεις θα πραγματοποιηθούν με υπεύθυνο τον κ. Αλιβιζάτο Χαράλαμπο, σε συνεργασία με υπαλλήλους από το Φ.Δ. και το Ελληνικό Κέντρο Δακτυλίωσης Πουλιών.

Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν, μπορούν να επικοινωνήσουν με τη κ. Λίλα Κάρτα (Φ.Δ.) στα τηλέφωνα 2394024553, 6977225388 και τον κ. Χαράλαμπο Αλιβιζάτο στο 6973663662.

Όσοι πάρουν μέρος, θα πρέπει να είναι εφοδιασμένοι με ρούχα για την ύπαιθρο, γαλότσες, φακό κεφαλής, εντομοαπωθητικό, καταπραϋντικό για τσίμπημα εντόμων κ.α.

Για την καλύτερη οργάνωση, παρακαλείστε να ενημερώσετε εγκαίρως για την συμμετοχή σας, ώστε να δοθούν οδηγίες για την μετακίνηση και την πρόσβασή σας στο σημείο των δακτυλιώσεων.

Η δακτυλίωση είναι μια επιστημονική μέθοδος βασισμένη στην ατομική σήμανση των πουλιών. Η σήμανση αυτή πραγματοποιείται τοποθετώντας ένα δαχτυλίδι με μοναδικό κωδικό, στο πόδι του πουλιού.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

13 − 12 =

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.