Δημοτικό Σχολείο Ν. Βρασνών: 4η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού (Φωτο)

Την Τρίτη 03-10-2017, στο σχολείο μας πραγματοποιήθηκαν αθλητικές εκδηλώσεις και παράλληλες δράσεις για την 4η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού.
Οι μαθητές του σχολείου μας σε συνεργασία με το Σύλλογο Διδασκόντων και κάτω από την καθοδήγηση του γυμναστή του σχολείου κ. Λευτέρη Κουμπτζή:
• Ενημερώθηκαν και συζήτησαν για τις διαχρονικές αξίες του Ολυμπισμού.
• Άκουσαν τον Ολυμπιακό Ύμνο.
• Παρακολούθησαν σχετικό βίντεο για την ιστορία και τη γέννηση των Ολυμπιακών αγώνων.
• Συμμετείχαν σε αγωνίσματα, αθλητικές και κινητικές δραστηριότητες, παιδαγωγικά και κινητικά παιχνίδια.
Χάρη στον πολύ καλό καιρό και στις υποδομές του σχολείου, προσπαθήσαμε να προσεγγίσουμε το νόημα της ημέρας, όσο το δυνατόν περισσότερο.
Η επιτυχής ολοκλήρωση των δράσεων της ημέρας συνέβαλε στην ευαισθητοποίηση των μαθητών σε θέματα αθλητικής παιδείας και ανέδειξε την αξία και το δυναμικό ρόλο του σχολικού αθλητισμού. Στόχος είναι να αντιληφθούν τα παιδιά ότι η άθληση αποτελεί πρωτίστως μία ευχάριστη δραστηριότητα και ταυτόχρονα, το μέσο, για να βελτιώσουν τη φυσική τους κατάσταση, συνηθίζοντας σε έναν τρόπο ζωής και άσκησης που, ιδανικά, θα συνεχίσουν και στην ενήλικη ζωή.
Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τη διοίκηση του Α.Σ. Βρασίδα και ιδιαίτερα τον πρόεδρο του κ. Λαφαζάνη Ιωάννη, για την παραχώρηση του γηπέδου και των αποδυτηρίων για τις δραστηριότητες του Σχολείου.

Δημοτικό Σχολείο Ν. Βρασνών http://blogs.sch.gr/dimnvras

Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού_1Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού_2Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού_3Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού_4Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού_5Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού_6Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού_7Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού_8Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού_9Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού_10Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού_11Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού_12Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού_12_1Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού_12_2Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού_13Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού_14Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού_15Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού_16Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού_17Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού_20_0Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού_19Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού_20Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού_21Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού_22

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

sixteen − 1 =

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.