Δημότης Βόλβης: “Ντρέπομαι για την κατάντια του Σταυρού”

dromos-paralia-vrasnaΈνα επώνυμο κείμενο αναρτήθηκε σήμερα στο facebook. Το μεταφέρουμε χωρίς να αλλάξουμε τίποτα. Την εικόνα την έστειλε αναγνώστης πριν από μια εβδομάδα στο volvipress.gr  και είναι δρόμος της παραλίας Βρασνών. Στην χθεσινή περίπτωση του δήμου Λαγκαδά υπήρξε άμεση απάντηση. Ο δήμος Βόλβης θα απαντήσει στο παρακάτω κείμενο;

Το κείμενο

Θα το πω απλα για να το βγαλω απο μεσα μου γιατι ετσι κι αλλιως γραμμενους μας εχουν σαν δημοτες και σαν πολιτες σ αυτη την χωρα! Ντρεπομαι για την καταντια του Σταυρου! Για την βρωμια , την αφροντισια που επικρατει στα παρκα! Για την κατασταση του πεζοδρομου στα δυτικα που για να τον διασχισεις πρεπει να κανεις σλαλομ στις λασπες! Ειχα μια ελπιδα ειδικα τωρα που εφυγε το στρατοπεδο να τον συνεχισουν και να τον αναδειξουν αλλα η κατασταση ειναι τραγικη! Τα δε αδεσποτα δεν τα φροντιζει κανεις και δεν εχουν βαλει ουτε μια ταιστρα για να τρωνε τουλαχιστον τωρα που εφυγαν οι τουριστες! Σε λιγο καιρο θα τα φωλιασουν και θα το λυσουν το προβλημα για λιγο καιρο ωσπου να ξαναμαζευτουν τα επομενα! Οι αρχες μας θεωρουν οτι με γιορτες και πανηγυρια βελτιωνουν το επιπεδο Ζωης αλλα δεν εχουν λυσει ουτε τα βασικα! Θελω να πω οτι ζει και το χειμωνα κοσμος στον Σταυρο , δεν ειναι μονο οι τουριστες το καλοκαιρι και δεν μπορω ουτε να φανταστω σε τι κατασταση ειναι τα γειτονικα χωρια!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

9 + one =

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.