Δύο νεκροί σε τροχαίο δυστύχημα στη Νέα Απολλωνία

Δύο άτομα έχασαν τη ζωή τους σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε, νωρίς το μεσημέρι, στην παλιά εθνική οδό Θεσσαλονίκης – Καβάλας, στο ύψος της Νέας Απολλωνίας.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία που δίνει η αστυνομία, συγκρούστηκαν ένα ΙΧ και ένα ταξί με αποτέλεσμα να τραυματισθούν θανάσιμα οι επιβαίνοντες στο ΙΧ και σοβαρά ο οδηγός του ταξί.

Μια γυναίκα, ηλικίας 30 χρόνων και ένας άντρας, ηλικίας 41 χρόνων (συνεπιβάτης) είναι οι νεκροί του τροχαίου δυστυχήματος.
Η νεαρή κοπέλα ήταν η οδηγός του ΙΧ, που συγκρούστηκε μετωπικά με το ταξί που οδηγούσε 37χρονος , ο οποίος νοσηλεύεται βαριά τραυματισμένος στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου.

Διαβάστε αναλυτικά την επίσημη ανακοίνωση της Αστυνομίας:

Σήμερα (03-01-2017) και ώρα 12.05, στο 57ο χλμ. Παλαιάς Ε.Ο. Θεσσαλονίκης – Καβάλας, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, που οδηγούσε 30χρονη ημεδαπή συγκρούστηκε με Δ.Χ.Ε. αυτοκίνητο, που οδηγούσε 37χρονος ημεδαπός με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό της οδηγού και του 41χρονου συνοδηγού του α’ οχήματος και τον σοβαρό τραυματισμό του οδηγού του β’ οχήματος.

Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Τροχαίας Ασπροβάλτας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

11 + fifteen =

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.