Δ. Λιάμας: “Το ΔΣ των λουτρών Ν. Απολλωνίας σήμερα δυσλειτουργεί”

Στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Βόλβης που πραγματοποιήθηκε στις 12/09/2017 ο Δήμαρχος Βόλβης εισηγούμενος του θέματος “Σύγκληση έκτακτης γενικής συνέλευσης της ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία Ανώνυμη Εταιρεία Ιαματικών Λουτρών Ν. Απολλωνίας – Μέγας Αλέξανδρος με θέμα την ολική ή μερική αντικατάσταση των μελών του Δ.Σ.” είπε τα εξής:

“Όπως όλοι ήδη γνωρίζεται το Δ.Σ της ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία Ανώνυμη Εταιρεία Ιαματικών Λουτρών Ν. Απολλωνίας – Μέγας Αλέξανδρος που εδρεύει στα Λουτρά Ν. Απολλωνίας σήμερα δυσλειτουργεί, ύστερα από αλλεπάλληλες παραιτήσεις των μελών του.

Ύστερα από τα παραπάνω καλείται το συμβούλιο να συγκαλέσει έκτακτη γενική συνέλευση με θέμα την ολική ή μερική αντικατάσταση των μελών του Δ.Σ και την τοποθέτηση νέων στην θέση τους καθώς και την κατ επιλογήν μείωση του αριθμού των μελών του από επτά (7) σε πέντε (5)”

Το Συμβούλιο απεφάσισε κατά πλειοψηφία τα παραπάνω ορίζοντας προς τούτο εκπρόσωπο τον κ. Θωμά Νικόλαο. Στην απόφαση μειοψήφησε ο Δ.Σ κ. Ζαφειρίου Κων/νος προτείνοντας τον άμεσο τερματισμό της λειτουργίας της ανωτέρω εταιρείας καθότι αυτή τυγχάνει ζημιογόνος

Αριθμός απόφασης 164/2017

Απόντες από την συνεδρίαση ήταν οι: Πωλυζωίδου Βασιλική, Γούτας Ιωάννης, Νουράκης Κων/νος, Ελευθεριάδης Θεοχάρης, Αντωνιάδης Γεώργιος, Χατζής Χρήστος, Μουρατίδης Κων/νος

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

six + 7 =

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.