Δ. Λιάμας: «Χωρίς πρόταση και πρόγραμμα οι συνυποψήφιοι»

STAYROS-LIAMAS-EKLOGIKO_1024Την απουσία μιας ολοκληρωμένης πρότασης διοίκησης του δήμου Βόλβης από τους συνυποψηφίους του, μόλις 9 ημέρες πριν τις εκλογές, στιγμάτισε ο δήμαρχος Βόλβης και επικεφαλής του συνδυασμού «Μπροστά! Με Γνώση, Συνέπεια, Αλληλεγγύη» Διαμαντής Λιάμας, μιλώντας την Πέμπτη 8 Μαΐου στον Σταυρό, μπροστά σε πλήθος κόσμου, σε ανοικτή εκδήλωση παρουσίασης των υποψηφίων δημοτικών και τοπικών συμβούλων της δημοτικής ενότητας Ρεντίνας.

Ο κ. Λιάμας που παρουσίασε δημόσια το πρόγραμμα ανάπτυξης του δήμου Βόλβης για την επόμενη πενταετία την προηγούμενη Κυριακή στην Αρέθουσα, απέδωσε την μη ανακοίνωση σχεδίου από μέρους τους, ως «επικίνδυνη ανάγκη ορισμένων για θέσεις, κερδοσκοπία και εξουσία, χωρίς διάθεση ή μάλλον χωρίς γνώση προσφοράς για τους πολίτες», απευθύνοντας στους συνυποψηφίους του τα ακόλουθα ερωτήματα: «Αλήθεια, που είναι η πρόταση τους; Γιατί κρύβονται και δεν μας λένε με ειλικρίνεια ποιο είναι το σχέδιό τους, ποιες οι προτάσεις τους, ποιο το πρόγραμμά τους; Μήπως έτσι κρύβουν την άγνοια τους; Μήπως νομίζουν ότι οι πολίτες δεν είναι σε θέση να κρίνουν; Ή ότι θα ψηφίσουν ακούγοντας τα όμορφα τα λόγια τα μεγάλα; Μήπως όμως έχουν κρυφές σκέψεις για το αύριο; Μήπως έχουν κρυφή ατζέντα;».

Μάλιστα ο Διαμαντής Λιάμας επισήμανε ότι αντί των προγραμμάτων, «γινόμαστε μάρτυρες μιας λυσσαλέας προσπάθειας να επιστρέψουμε σε εποχές που αφήσαμε πίσω μας πριν από 3,5 χρόνια. Τότε που είπαμε όχι στα φαινόμενα σπατάλης και αναξιοκρατίας, σε όσους διοικούσαν τον τόπο αυταρχικά, σε όσους βόλευαν τους δικούς τους, σε εκείνους που ακόμα ξεπληρώνουμε τα χρέη τους, μετά από πολλά χρόνια».

Ο δήμαρχος Βόλβης επανέλαβε ότι η συγκροτημένη πρόταση του για την επόμενη πενταετία περιλαμβάνει έργα, δράσεις και σχεδιασμό, με κεντρικούς άξονες την κοινωνική αλληλεγγύη, τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας μέσα από την ανάπτυξη του τουρισμού, του αγροτικού τομέα και των μεγάλων έργων, τη δραστική βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών, αλλά και την άνοδο της ποιότητας ζωής στον πολιτισμό, την παιδεία, τον αθλητισμό, το περιβάλλον.

Ειδικότερα για την περιοχή της δημοτικής ενότητας Ρεντίνας, τον Σταυρό και τον Άνω Σταυρό, ανέφερε μεταξύ άλλων ότι εγκαθίσταται άμεσα ο εργολάβος για την κατασκευή του αποχετευτικού δικτύου στον Σταυρό (έργο προϋπολογισμού 22,5 εκατ. ευρώ, μαζί με την περιοχή των Βρασνών) και θα ολοκληρωθεί σε 14 μήνες, ότι εντός των ημερών αρχίζουν οι εργασίες μετατροπής του πρώην δημοτικού σχολείου Άνω Σταυρού σε εκθετήριο για την ανάδειξη της λαογραφικής παράδοσης και της πολιτιστικής κληρονομιάς μας (με ευρωπαϊκά κονδύλια), ενώ ως μελλοντικές δράσεις είναι η δημιουργία μόνιμου εκθετηρίου τοπικών αγροτικών προϊόντων στον Σταυρό ώστε να προβληθούν στους χιλιάδες τουρίστες, η ανάπτυξη τουριστικού αγκυροβολίου στον Σταυρό καθώς εκτιμάται ότι ως αποτέλεσμα συντονισμένων ενεργειών που έγιναν σύντομα θα λυθεί ο «γόρδιος δεσμός» της απόδοσης του λιμανιού στον δήμο Βόλβης, η λειτουργία Καλλιτεχνικού Κάμπινγκ στις δημοτικές κατασκηνώσεις, η διεκδίκηση της ένταξης στο δίκτυο του ΟΑΣΘ κ.ά.

http://youtu.be/aZwLgPcov7Q

10 thoughts on “Δ. Λιάμας: «Χωρίς πρόταση και πρόγραμμα οι συνυποψήφιοι»

  1. Όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια.
    Δεν μπορεί κανείς να χρησιμοποιήσει πιο κατάλληλη παροιμία για να απευθυνθεί προς τον επικεφαλή του Συνδυασμού Δ.Λιάμα.
    Οι δηλώσεις του που απευθύνει προς τους υποστηρικτές του και τους εν γένει ψηφοφόρους είναι η προϊόν δόλου, η προϊόν άγνοιας.
    Ο συνδυασμός μας Όλοι μαζί έχει ανακοινώσει πρώτος , τις βασικές θέσεις του προγράμματος του, από το οποίο ο κύριος Λιάμας καρπώθηκε και αντέγραψε ουκ ολίγα.
    Είναι γνωστή η μέθοδος της λασπολογίας στο στρατόπεδο του κ.Λιάμα.
    Μαρτυρά ξεκάθαρα αυτό που ίδιος δήλωσε, την αγωνία του για την διατήρηση της υφιστάμενης κατάστασης σε μία έντονη προσπάθεια της προστασίας των θέσεων που κατέχουν εδώ και χρόνια.
    Αλήθεια κύριε Λιάμα έχετε συνειδητοποιήσει το τι θα κάνετε την επόμενη μέρα των εκλογών εσείς και εκλεκτοί επικεφαλείς που εκλέγονταν επί χρόνια στις θέσεις των αιρετών αν δεν εκλεγείτε?
    Οι υποψήφιοι του συνδυασμού μας είναι επί το πλείστον όλοι καταξιωμένοι επαγγελματικά, με εξασφαλισμένα τα προς το ζην.
    Δεν έχει γίνει αυτοσκοπός μας η εκλογή στο αξίωμα του αιρετού για να εξασφαλιστούμε επαγγελματικά.
    Προσβάλλετε την νοημοσύνη του κόσμου όταν χρησιμοποιείτε τέτοια επιχειρήματα , μιας και ο κόσμος γνωρίζει το ότι επί δεκαετίες ΕΣΕΙΣ και οι δελφίνοι σας ,είστε αυτοί που ασχολούνται με τα κοινά εδώ και σχεδόν 20 χρόνια.

    Το δε σημείο στο οποίο αναφέρεστε ότι
    «γινόμαστε μάρτυρες μιας λυσσαλέας προσπάθειας να επιστρέψουμε σε εποχές που αφήσαμε πίσω μας πριν από 3,5 χρόνια. Τότε που είπαμε όχι στα φαινόμενα σπατάλης και αναξιοκρατίας, σε όσους διοικούσαν τον τόπο αυταρχικά, σε όσους βόλευαν τους δικούς τους, σε εκείνους που ακόμα ξεπληρώνουμε τα χρέη τους, μετά από πολλά χρόνια».
    Μήπως πρέπει να σας θυμίσουμε ότι πριν από σας, πάλι εσείς ήσασταν αυτοί που διοικούσατε τις κατά τόπους δημοτικές ενότητες?
    Για ποια χρέη ομιλείτε, για τα χρέη που δημιούργησε η κακοδιαχείριση σας, και η κάκιστη επιλογή ανίκανων στελεχών ?
    Συγχαρητήρια
    Για ποια έργα ανάπτυξης τουρισμού ομιλείτε?
    Για ποιόν αθλητισμό ομιλείτε, γι’ αυτόν που δεν ανάβετε τους προβολείς στα γήπεδα να προπονηθούν τα παιδιά, με τα επικίνδυνα αποδυτήρια, και ανύπαρκτο χλοοτάπητα?
    Συγχαρητήρια.
    Ποια αγροτική ανάπτυξη και τουρισμό μιλάτε?
    Για την αδελφοποίηση του Κρούσεβατς και την εξαγωγή της ρίγανης στην Σερβία?
    Συγχαρητήρια.
    Για ποια κοινωνική αλληλεγγύη ομιλείτε?
    Για την αύξηση των Δημοτικών τελών και τον τριπλασιασμό του λογαριασμού του νερού επιβάλλοντας ειδικό τέλος 80% ώστε να παρουσιάσετε θετικό αποθεματικό μετακυλώντας τα χρέη στην εφορία γιατί αλλιώς δεν θα μπορούσατε να ξεκινήσετε τον αποχετευτικό?
    Για ποιες νέες θέσεις εργασίας ομιλείτε, για τα ομηρικά παροχολογικά δίμηνα , η για την μαύρη εργασία , όπου οι εργαζόμενοι είναι όμηροι σας, λαμβάνοντας επιδοματικούς τμηματικούς μισθούς των 150 Ευρώ?

    Είναι ολοκάθαρα τα πεπραγμένα της διοίκησης σας όλα αυτά τα χρόνια και αντανακλάται σε όλες τις δημοτικές ενότητες του Δήμου μας.
    Η απαξίωση, η εγκατάλειψη, η αδιαφορία και η πελατειακή εξυπηρέτηση των εκλεκτών σας είναι ο απολογισμός της.
    Το ελάχιστο που θα έπρεπε να κάνετε , ως δείγμα ευθιξίας , να βγείτε να πείτε την αλήθεια στον κόσμο, να ζητήσετε συγνώμη και να αφήσετε επιτέλους τις καρέκλες σας που προσπαθείτε πάση θυσία να τις κρατήσετε ρίχνοντας λάσπη και κατηγορώντας αλλήλους για τα δικά σας αμαρτήματα.
    Φτάνει πια.
    Δυστυχώς για σας ο συνδυασμός μας ΌΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΑΣ με επικεφαλή τον Γεώργιο Νανάκο είναι ο μοναδικός που έχει δημοσιοποιήσει μέχρι σήμερα εδώ και μήνες συγκεκριμένες προγραμματικές θέσεις κα λύσεις γι τα προβλήματα που απασχολούν τους δημότες τις οποίες φυσικά γνωρίζετε γιατί πολλές από αυτές τις αντιγράψατε προς τιμήν μας.
    Κοντός ψαλμός αλληλούια
    Σύντομα θα έχετε εκτυπωμένη στα χέρια σας την πολυσέλιδη απάντηση σε αυτό που ισχυρίζεστε περί προγράμματος από το οποίο όλοι οι δημότες μας θα μάθουν λεπτομερώς το πρόγραμμα μας και τις λύσεις που προτείναμε, και προτείνουμε καθώς και τις προτάσεις για την ανάπτυξη του δήμου μας.

  2. Μάλλον οι συντάκτες των κειμένων της ομιλίας του κ. Λιάμα δεν γνωρίζουν την πρόσφατη ιστορία του Σταυρού και του δήμου βόλβης. Καλά αυτοί δεν την γνωρίζουν ο κ. Λιάμας δεν την διαβάζει πριν την εκφωνήσει? χαχα πλάκα έχει. ααααα και κάτι άλλο. τους απατεώνες και αυτούς που με τις παράνομες πράξεις τους σαν πρώην δήμαρχοι μπορεί να μας χρεώσουν τόσα όσα δεν πρόκειται να ξοφλήσουμε σε 10 γενιές γιατί τους έχει ξανά υποψήφιους στον συνδυασμό του? Για να μας χρεώσουν και άλλο? Αντί να τους στείλει ο ίδιος στον εισαγγελέα μια και διαφημίζει το ήθος του θα τους κάνει και πάλι αντιδήμαρχους?

  3. Μάλλον λέτε ψέματα κ. Λιάμα http://nanakosg.blogspot.gr/2014/03/16-2014.html Από τον Μάρτιο είναι δημοσιευμένο το παραπάνω σαν βασικές θέσεις προγράμματος από το οποίο “κλέψατε” ιδέες. Εκτός βέβαια και αν εννοείτε τον κ. Στοίτσα ότι δεν έχει πρόγραμμα.

  4. Γιατί ενοχλείστε στην παράταξη του κ. Νανάκου, όταν σας λένε την αλήθεια, ότι δηλαδή δεν έχετε πρόταση και πρόγραμμα…της τελευταίας στιγμής, του ποδαριού και ακατανόητα αναμασήματα έτσι για να δείξουμε ότι κάτι έχουμε? Δεν είσαστε έξυπνοι, όταν προτείνετε τεκμηριωμένες συγκεκριμένες λύσεις και αφήνετε να σας αντιγράφουν…ενώ δεν καταλαβαίνουν “γρι” από τοπική αυτοδιοίκηση! ΤΟΠΙΚΗ και ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ. Έχουν μείνει στον (αν)υπαρκτό σοσιαλ (καπιταλι)σμό και γι΄αυτό πάνε αγκαζέ με τους πατενταρισμένους τσιμπιταυτοκόλλητούς τους. Κλασσικοί τεχνικοί της εξουσίας! Το μαγαζάκι τους νοιάζει να μη χάσουνε και μείνουνε στο ράφι, γιατί από δουλειά δεν ξέρουνε. Δεν έχουν κάνει “μεροκάματο” στη ζωή τους! Μην έχετε αυταπάτες..σε αυτές τις εκλογές…3 είναι οι συνδυασμοί..ΔιαμαντοΒάσος-Στοϊτσας-Νανάκος. Λυπάμαι Βασούλα, αλλά είσαι πολύ παιχνιδιάρα με τους … εχθρούς του λαού! Ξυπνήστε ρεεεε! Μόνο ένας συνδυασμός ΔΕΝ έχει “μπάρμπα” και ΔΕΝ κουμαντάρεται από “μαντρί”, του Νανάκου..όλοι οι άλλοι είναι απλές οδοντόκρεμες και …. χαλάνε τα δόντια τους από την “μάσα”.

  5. Τελικά έχετε πολύ πλάκα. Μια ερώτηση μόνο. Που σας βρήκε όλους εσάς ο Νανάκος; Σας έψαχνε καιρό; Έχουμε πεθάνει στα γέλια μαζί σας. Ανώνυμα μπλογκς που τον υποστηρίζουν (εδώ γελάμε μέχρι να πέσουμε κάτω χαχαχαχαχαχαχα). Και καλά ανεξάρτητους και ανένταχτους υποψηφίους (εδώ αρχίζουν τα πράγματα να γίνονται επικίνδυνα, από τα γέλια πονάμε ολόκληροι) Πρόγραμμα (άστο καλύτερα). Κατηγορίες για χρηματισμούς (ποιοι μιλάνε). Μήπως μπορείτε να μας δείξετε καμιά ομιλία του Υποψήφιου Δημάρχου σας για να έχουμε να γελάμε και για τον επόμενο χειμώνα;
    Ο συνδυασμός σας είναι η πιο ευχάριστη νότα των εκλογών. Αυτό πρέπει να το παραδεχτούμε. 😉

  6. Κανένα επιχείρημα υπάρχει οδοντίατρε η απλές μπουρδολογίες που παπαγαλίζετε αριστερά και δεξιά, πρώτοι διδάξαντες στους μαχαλάδες του Δήμου?
    Ο κόσμος το έχει τούμπανο και σείς κρυφό καμάρι.
    Δύο επώνυμα ακούγονται ότι κάνουν αυτό που λές το ένα αρχίζει από Λάμδα και το άλλο από Σίγμα.
    Όσο δε για το κορίτσι, δεν έχει νόημα να ασχοληθούμε….

  7. Τα πλένεις τα δόντια σου? Πρόσεχε γιατί, είτε Λάμδα είσαι, είτε Σίγμα, οδοντογιατρέ, άμα σαπίσουν, θα χάσεις την μάσα και την κουτάλα και θα σου κοπεί το γέλιο…από τις πομπές σου που θα βγούνε στη φόρα. Η Π και ο Ν, δεν έχουν να φοβηθούνε, να χάσουνε ή να κερδίσουνε κάτι. Στο “μαγαζάκι” σας και στην μπάνκα, ο Σίγμα (1999-2006) και ο Λάμδα (2006-2013) είχανε τα κουμάντα. Καλό το γέλιο, δίνει ζωή στους ανθρώπους…όχι στα βαμπίρ.

  8. οδοντίατρε συνέχισε έτσι να γελάς, τώρα που μπορείς, γιατί από της 19 του μηνός, ΚΛΑΜΑ ΜΕ ΜΑΥΡΟ ΔΑΚΡΙ.

  9. 1 Μη χάνετε την ψυχραιμία σας εσείς του Ν, κατεβήτε από τα άλογα 😉 και χαλαρώστε, τα μηνύματα τα πήρατε ήδη.
    2 Η τέταρτη θέση είναι καλή μη κάνετε έτσι. Έτσι που πάτε θα καταλήξετε να χρειάζεστε άλλη ιατρική ιδιότητα. Ηρεμήστε.
    3 Όλα θα πάνε καλά.
    4 Πείτε στους Χρυσαυγίτες που έχετε στην λίστα υποψηφίων σας να προσέξουν να μην μπερδέψουν τα έντυπα που μοιράζουν.
    4 Αν νομίζετε πως απευθύνεστε σε πρόβατα που δεν βλέπουν και δεν ακούν, να το κοιτάξετε.
    5 Καλή η προσπάθειά σας, έχετε κερδίσει την συμπάθεια όλων. Αυτή είναι η μοίρα των τελευταίων.
    6 Δεν χρειάζεται κανείς την υποστήριξη και το γλυψιμό σας γιατί προκαλείτε μόνο ζημία.
    7 Καλό κουράγιο.

  10. οδοντίατρε προσπαθείς να αναστρέψεις τα πληρωμένα γκάλοπ? Τόσο πολύ σας πείραξε το γεγονός πως ο Ν. προχωράει για την δεύτερη Κυριακή? Φυσικά και σας πείραξε γιατί ξέρετε πως έτσι δεν υπάρχει ελπίδα για να ξαναζεστάνετε τις καρέκλες σας. Και αντί για επιχειρήματα αρχίσατε και πάλι την λάσπη. Αυτό που γίνεται σ όλη την Ελλάδα δεν το βλέπετε? Η ανατροπή είναι γεγονός και εδώ και παντού.
    Επί της ουσίας υπάρχουν θέσεις? 😉

Comments are closed.