Ελληνική συμμετοχή και διάκριση σε IBJJF tournament: Μία είδηση που δεν δημοσιεύθηκε πουθενά

ζιουζιου2Το διήμερο 7-8 Μαΐου έγινε στη Ζυρίχη ένα από τα κορυφαία πρωταθλήματα πάλης , υπό την αιγίδα της IBJJF (International Brazilian Jiu Jitsu Federation), το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Zurich Open No Gi Championship.

Στο συγκεκριμένο τουρνουά ο αθλητής μας Βούτσκοβ Παναγιώτης αποτέλεσε την μοναδική ελληνική συμμετοχή στα 67,5 κιλά και κατάφερε να κατακτήσει την δεύτερη θέση, στις μπλε ζώνες, συνεχίζοντας τις επιτυχίες των προηγούμενων χρόνων.

Ο Ελληνικός χρυσός συνέβαλε στην ολική χρηματοδότηση της αποστολής καλύπτοντας όλα τα έξοδα και αποτέλεσε μέγιστο παράγοντα για πραγματοποίηση της παρουσίας αυτής.

Το άθλημα τώρα γίνεται γνωστό στον κόσμο και αξίζει την προσοχή όλων. Γνωρίζουμε ότι κάποιοι ίσως να αντιδράσουν, από την περιοχή του δήμου Βόλβης, για τον χορηγό (Ελληνικός Χρυσός) αλλά τουλάχιστον, όσα κακά τυχόν μπορεί να επιφέρει μελλοντικά στον τόπο η δράση του, οφείλουμε να του αναγνωρίσουμε την υποστήριξη αθλητικών διοργανώσεων.

Στο σημείο αυτό θα δώσουμε τα συγχαρητήρια μας στον Βούτσκοβ Παναγιώτη και θα του ευχηθούμε την κατάκτηση της πρωτιάς στην επόμενη διοργάνωση

volvipress.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

twenty + two =

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.