Επεισοδιακή καταδίωξη στην Νυμφόπετρα του δήμου Βόλβης

Επεισοδιακή καταδίωξη έλαβε χώρα στην επικράτεια του Δήμου Βόλβης και συγκεκριμένα στην ΔΕ Εγνατίας σήμερα (08 Μαΐου) στις 04.00 τα ξημερώματα. Η ΕΛ.ΑΣ έχοντας στήσει μπλόκο για την σύλληψη των λαθροδιακινητών που πραγματοποιούν καθημερινά δρομολόγια μεταφέροντας ανθρώπους που μπαίνουν παράνομα στην χώρα στερούμενοι των ταξιδιωτικών εγγράφων που απαιτούνται προσπάθησε να σταματήσει και αυτή την φορά έναν εκ αυτών.

Ο οδηγός μην υπακούοντας στα σήματα των ανδρών της ΕΛ.ΑΣ συνέχισε αναπτύσσοντας υπερβολική ταχύτητα να κατευθύνεται επάνω στην Εγνατία με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη. Στον κόμβο του Προφήτη βγήκε από την Εγνατία οδό, και άρχισε να κατευθύνεται προς τα πίσω, προς την Νυμφόπετρα.

Φτάνοντας σχεδόν στην 100μ από την πλατεία του χωριού όπου βρίσκεται μία «γούβα» όπως χαρακτηρίζουν την Ιρλανδική Διάβαση εντός του οικισμού, έχασε λόγο της υπερβολικής ταχύτητας τον έλεγχο του αυτοκινήτου μάρκας Audi A4. Το όχημα εξετράπη της πορείας με αποτέλεσμα να προσκρούσει στην ξύλινη κολόνα την οποία έκοψε στην μέση και έπεσε στο τοιχίο της περίφραξης.

Στην προσπάθεια τους να ξεφύγουν και να συνεχίζουν την πορεία τους, το αυτοκίνητο πήρε φωτιά λίγα μέτρα πιο κάτω από το σημείο της πρόσκρουσης περίπου 20 μέτρα από το Πρατήριο Καυσίμων. Οι άντρες της ΕΛ.ΑΣ συνέλαβαν επί τόπου 3 αλλοδαπούς άνδρες ενώ άλλοι 3 διέφυγαν μέσα στην νύχτα προς τα χωράφια. Περίπου στις 12 το μεσημέρι έγιναν αντιληπτοί οι 3 που διέφυγαν της σύλληψης από κάτοικο της περιοχής, την ώρα που έβγαιναν από την αποθήκη στην οποία είχαν κρυφτεί. Ειδοποιήθηκε η Αστυνομία η οποία τους συνέλαβε. Σύμφωνα με πληροφορίες οι οποίες δεν έχουν επιβεβαιωθεί ο οδηγός μιλούσε Ελληνικά και μέχρι στιγμής διαφεύγει της σύλληψης.

volvipress.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

eighteen − 8 =

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.