Επιχειρηματική εκδήλωση διεθνούς ενδιαφέροντος

salutarysΜε ιδιαίτερη ευχαρίστηση επικοινωνούμε μαζί σας για να σας ενημερώσουμε σχετικά με την σημαντική επιχειρηματική εκδήλωση διεθνούς ενδιαφέροντος η οποία διοργανώνεται τέλος Νοεμβρίου 2014 και αφορά τον τομέα παραγωγής Βιολογικών αγροτικών προϊόντων.

Σύμφωνα με το αρχικό πρόγραμμα της διοργάνωσης, στο χρονικό διάστημα 23-27 Νοεμβρίου 2014, θα βρίσκεται στην χώρα μας αποστολή Αυστριακών επιχειρήσεων και θα επισκεφθεί διαδοχικά τρεις πόλεις (Αθήνα, Λάρισα, Θεσσαλονίκη).

Οι Αυστριακές επιχειρήσεις, ενδιαφέρονται να συναντηθούν με Έλληνες παραγωγούς και Ελληνικές επιχειρήσεις μεταποίησης ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΩΝ ΒΙΟΛΟΓΙΚΩΝ γεωργικών και κτηνοτροφικών προϊόντων.

Σκοπός των συναντήσεων είναι να ενημερωθούν από τους παραγωγούς για την δραστηριότητά τους, τα προϊόντα τους και τα σχέδια ανάπτυξής τους με στόχο να εξεταστούν δυνατότητες συνεργασίας στους τομείς:

  • Ανταλλαγής τεχνογνωσίας και τεχνολογίας παραγωγής και τυποποίησης προϊόντων,
  • Εμπορικής συνεργασίας (εισαγωγές/εξαγωγές),
  • Επενδύσεων για επέκταση και ανάπτυξη της παραγωγής και τυποποίησης προϊόντων.

Η συμμετοχή σας στην διοργάνωση και ιδιαίτερα στις προκαθορισμένες  συναντήσεις που θα γίνουν, είμαστε βέβαιοι ότι θα είναι πολύ χρήσιμες.

Είμαστε στην διάθεσή σας και σας καλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας, για να σας ενημερώσουμε αναλυτικότερα και να σας προτείνουμε συγκεκριμένο πλαίσιο συνεργασίας μαζί μας, ώστε να μεγιστοποιηθούν οι δυνατότητες ανάπτυξης συνεργασίας με Αυστριακές επιχειρήσεις.

Salutarys

Πληροφορίες για επικοινωνία θα βρείτε εδώ:  https://volvipress.gr/salutarys/

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

seven − 6 =

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.