Ευχές του Δημάρχου Βόλβης Διαμαντή Λιάμα προς του υποψηφίους των πανελληνίων εξετάσεων

Με αφορμή την έναρξη των Πανελλαδικών Εξετάσεων την Τρίτη 6 Ιουνίου, εύχομαι ολόψυχα στις μαθήτριες και τους μαθητές που εξετάζονται, να επιτύχουν τους προσωπικούς τους στόχους.

Σας προτρέπω, να αντιμετωπίσετε την όλη διαδικασία με ψυχραιμία και αυτοσυγκέντρωση. Οι εξετάσεις αποτελούν την «πύλη» για την είσοδο σας στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση, σε ένα νέο συναρπαστικό κεφάλαιο στη ζωή σας. Φυσικά, δεν οδηγούν στη μοναδική επιλογή επαγγελματικής αποκατάστασης, γι αυτό και δεν πρέπει να προσέλθετε με άγχος, καθώς η επιτυχία ή η αποτυχία, δεν είναι απόλυτος θρίαμβος ή ολοκληρωτική καταστροφή αντίστοιχα.

Ακόμα, εύχομαι δύναμη και υπομονή στις οικογένειες σας, οι οποίες τόσο μόχθησαν για να στηρίξουν την προσπάθεια σας, μέσα σε μια δύσκολη οικονομική συγκυρία.

Επίσης, απευθυνόμενος στους εκπαιδευτικούς, ελπίζω να δικαιωθούν οι προσπάθειες τους και να δουν τις μαθήτριες και τους μαθητές τους, να εκπληρώνουν τις ακαδημαϊκές προσδοκίες τους.

Όλος ο μηχανισμός του δήμου Βόλβης, είναι έτοιμος να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις των εξεταστικών κέντρων, για την εύρυθμη λειτουργία τους.

Καλή επιτυχία!

Διαμαντής Λιάμας

Δήμαρχος Βόλβης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

fourteen + eight =

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.