Ηλεκτρονικό μήνυμα κατοίκου Βόλβης και η “λειτουργία” των υπηρεσιών του δήμου

Προς Γραφειο Δημαρχου
Οικονομικη υπηρεσια
οιαδηποτε αρμοδια υπηρεσια.

“Γεια σας​,ονομαζομαι Γ.Χ.,εχω παραθεριστικη κατοικια στον Σταυρο και κατοικω σε αυτον,πλεον του 6μηνου ετησιως.
Σημερα διαβασα το δημοσιευμα “Δωρεάν διόδια στην Εγνατία Οδό: Ποιοι είναι οι δικαιούχοι” και ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΩ και για τις ενεργειες του δικου μας δημου,σε οτι αφορα την ενταξη και των δημοτων/κατοικων του Δημου Βολβης στους δικαιουχους δωρεαν διοδιων.
Απευθυνομαι γραπτως,καθως δεν βρηκα καμμια σχετικη ενημερωση επι του θεματος, παρα μονο γενικες αναφορες επι του θεματος.
Ευχαριστω προκαταβολικα για την κατανοηση και περιμενω ενημερωση ή αποστολη links με σχετικες ενεργειες κι ενημερωσεις σας”

Σχόλιο αποστολέα

Το παραπανω mail σταλθηκε 20/12/2017.
15/1/2018 (σχεδον ενα μηνα μετα) καλεσα το 2397061900 (γραμμή δημότη) και ζητησα να μαθω -οπως δικαιουμαι- την απαντηση στο ερωτημα μου, αλλα και γιατι δεν ειχα απαντηση μεχρι τοτε.
Η γραμματεια -φυσικα- δεν γνωριζε, αλλα με ενημερωσε πως το μηνυμα ειχε διαβιβασθει στο γραφειο δημαρχου και οτι ενημερωθηκε ΞΑΝΑ ο υπευθυνος συμβουλος του, ο οποιος και θα επικοινωνουσε την επομενη μαζι μου.
28/1/2018 κι ακομη περιμενω, αλλα εκτος της τραγικης λειτουργιας των υπηρεσιων του δημου (ας το θεσσω μονο, σε οτι αφορα την ενημερωση), θεωρω οτι ΠΡΕΠΕΙ ΠΛΕΟΝ, οπως εγω γνωριζω, πως πρεπει ΥΠΕΥΘΥΝΑ να ζητω ενημερωση (απο αυτους που διοικουν εναν δημο, οπου πληρωνω οτι μου αντιστοιχει σαν πολιτη και δημοτη), ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ & ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ, να μαθουν οτι ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΖΗΤΟΥΜΕΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ, οταν και οποτε αυτη τους ζητειται αρμοδιως

Σημείωση volvipress: Το παραπάνω έγινε μεταφορά από το facebook (το όνομα του είναι διαθέσιμο για τους υπεύθυνους του δήμου). Παρακαλούμε, για να υπάρχει αρχείο, να μας στέλνετε για δημοσίευση ότι εσείς νομίζετε κάνοντας κλικ ΕΔΩ ή μέσω αυτής της σελίδας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

five + 1 =

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.