Η Κρίση χρειάζεται ικανούς δημάρχους

Οι καιροί είναι δύσκολοι, και η οικονομική κατάσταση δεν επιτρέπει σε κανέναν μας να σηκώσει το κεφάλι, κατά πόσο στους Δήμους, όπου οι συνθήκες μετά την διακοπή της χρηματοδότησης έχουν χειροτερέψει έχοντας ως αποτέλεσμα την πλήρη υποβάθμιση των υποδομών, αλλά και των υπηρεσιών. Η μήπως δεν είναι έτσι τα πράγματα…

Είναι μία φράση που εμπεριέχει ένα μεγάλο ποσοστό αλήθειας, αλλά συνάμα αποτελεί άλλοθι για τους ανίκανους αιρετούς με Δημοσιοϋπαλληλική Νοοτροπία (η μεγαλύτερη μερίδα νοιάζεται, απλά να επανεκλεγεί για τον μισθό και την σύνταξη).

Η πραγματικότητα και τα γεγονότα όμως διαψεύδουν όλους αυτούς τους κηφήνες, ενοίκους των Δημοτικών Μεγάρων που έχουν λουφάξει στην ασφάλεια και στην ζεστασιά, αφήνοντας τις μέρες και τις ευκαιρίες να περνούν, άπραγοι και αδιάφοροι.
Δεν υπάρχουν μαγικές συνταγές, που να δίνουν λύσεις στα προβλήματα που ενδεχομένως να αντιμετωπίζουν οι δημότες, αλλά υπάρχουν άνθρωποι με διάθεση και μεράκι που θέλουν να προσφέρουν στον τόπο και στους συνδημότες τους.

Υπάρχουν άνθρωποι όπως Ηλίας ΖενέτοςΔήμαρχος Ηλίου, ο Ηλίας Ψινάκης, και ο Δήμαρχος Λαγκαδά Γιάννης Καραγιάννης, ο οποίος πραγματικά δεν σταματά να μας εκπλήσσει συνεχώς μιας και η κίνηση του να προχωρήσει στην συμφωνία διασύνδεσης Φυσικού Αερίου με την ΕΔΑ Θεσσαλονίκης πραγματικά έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία.

Ο Δήμαρχος του Λαγκαδά μπορεί να κατηγορηθεί για οτιδήποτε από τους δημότες και τους πολιτικούς του αντιπάλους αλλά δεν μπορεί να κατηγορηθεί για αδιαφορία στα θέματα που έχουν να κάνουν με τον Δήμο του και τους Δημότες του.

Η μακροπρόθεσμη πολιτική του κ. Καραγιάννη απαλλαγμένη από μικροκομματικές σκοπιμότητες και μελετημένες κινήσεις εστιασμένη στο μέλλον και στις δυνατότητες ανάπτυξης που του προσφέρονται, δίνει πολλά συν στην περιοχή και προσφέρει αναμφίβολα και την πολυπόθητη επανεκλογή του κ. Καραγιάννη, σε μία αρένα, άδεια από πολιτικούς αντιπάλους, που θα μπορούσαν να τον αντιμετωπίσουν επί ίσοις όροις.

Ιωάννης Γιάννογλου

livelagadas.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

14 + 14 =

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.