Η συμμετοχή του Δημοτικού Σχολείου Νέων Βρασνών στα «ΑΡΕΘΟΥΣΕΙΑ» 2017

Μαθητές και μαθήτριες των τριών μεγαλυτέρων τάξεων του Δημοτικού Σχολείου Νέων Βρασνών συμμετείχαν στην μαθητική εκδήλωση «ΑΡΕΘΟΥΣΕΙΑ», που είναι μια πρωτοβουλία των Διευθυντών και των Συλλόγων Διδασκόντων του Γυμνασίου και του Δημοτικού Αρέθουσας.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στον εκπληκτικής φυσικής ομορφιάς αύλειο χώρο του Δημοτικού Σχολείου Αρέθουσας, με τη συμμετοχή μαθητών και εκπαιδευτικών των σχολείων του Δήμου Βόλβης.

Στους αγώνες οι μαθητές, αφού έπαιξαν και αγωνίστηκαν με την ψυχή τους, κέρδισαν επάξια το χειροκρότημα των συμμαθητών, φίλων, εκπαιδευτικών και γονέων … Τους αγώνες πλαισίωσαν παραδοσιακοί και μοντέρνοι χοροί από τους μαθητές που έδωσαν γιορτινό χαρακτήρα και διάθεση.

Συγχαίρουμε όλους τους μαθητές για την αξιέπαινη προσπάθειά τους στα πλαίσια του «Ευ αγωνίζεσθαι» και ειδικά τον μαθητή της ΣΤ΄ τάξης Φυδάνη Οδυσσέα για τη δεύτερη θέση στο «άλμα εις μήκος» και την ομάδα καλαθοσφαίρισης των κοριτσιών η οποία αποτελούνταν από τις μαθήτριες Βουλγαράκη Αθανασία, Γκολιδάκη Βασιλική, Γκούρτσα Θεοδώρα, Κρουστάλλη Φρειδερίκη, Παπαγερά Ευδοξία και ΣτοΪμενίδου Ελευθερία, επίσης για τη δεύτερη θέση.

Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Διευθυντή του Σχολείου κ. Γιαννακούδη Χριστόδουλο, τους συναδέρφους του Δημοτικού Σχολείου Αρέθουσας και τον Σύλλογο Γονέων του σχολείου για τη ζεστή υποδοχή τους.

Δημοτικό Σχολείο Νέων Βρασνών

http://blogs.sch.gr/dimnvras

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

three − 1 =

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.