Θανατηφόρο Τροχαίο στην Εγνατία Οδό στο ύψος της Μεγάλης Βόλβης

Χθες το βράδυ, περίπου στις 23:00 στο 375ο  χλμ της Εγνατίας οδού μετά την Μεγάλη Βόλβη, με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη , ΙΧ το οποίο οδηγούσε μια 36χρονη συγκρούστηκε με μικρό φορτηγό που οδηγούσε ένας 58χρονος.

Ο 58χρονος οδηγός του μικρού φορτηγού για άγνωστο λόγο μέχρι στιγμής, έχασε τον έλεγχο του οχήματος το οποίοι έκανε «σβούρες» στο οδόστρωμα. Η 36χρονη οδηγός του ΙΧ προσπάθησε να αποφύγει την σύγκρουση ανεπιτυχώς, με αποτέλεσμα να προσκρούσει στο μικρό φορτηγάκι, το οποίο ανετράπη και ακινητοποιήθηκε στη μέση του δρόμου.

Ενώ βρισκόταν σε εξέλιξη ο απεγκλωβισμός των επιβατών του μικρού φορτηγού και η απαραίτητη τοποθέτηση προειδοποιητικής σήμανσης, περίπου 30 λεπτά μετά την πρώτη σύγκρουση, ένα δεύτερο φορτηγάκι το οποίο  οδηγούσε, επίσης ένας 58χρονος, έπεσε με δύναμη επάνω στο φορτηγό το οποίο ήταν ακινητοποιημένο στη μέση του δρόμου.

Από την σύγκρουση τραυματίστηκε θανάσιμα ο οδηγός του δεύτερου φορτηγού και αναφέρθηκε τραυματισμός της συνοδηγού του πρώτου φορτηγού.

Για τον απεγκλωβισμό του νεκρού άντρα από το φορτηγό χρειάστηκε η επέμβαση της  Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Για τα αίτια του συμβάντος διενεργεί προανάκριση το αρμόδιο Τμήμα Τροχαίας Ασπροβάλτας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

four × 4 =

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.