Καθαρισμός παραλίας Νέων Βρασνών από το Δημοτικό Σχολείο Νέων Βρασνών (Φωτο)

Στις 29/09/17 το Δημοτικό Σχολείο Νέων Βρασνών όντας ευαισθητοποιημένο στα περιβαλλοντικά θέματα συμμετείχε για ακόμη μια χρονιά, σε εθελοντικό πρόγραμμα καθαρισμού παραλιών.

Το πρόγραμμα οργανώθηκε από τον Οργανισμό HELMEPA στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Εθελοντικού Καθαρισμού Ακτών.
Μαθητές και μαθήτριες, μαζί με τους εκπαιδευτικούς τους υιοθέτησαν και καθάρισαν την παραλία των Νέων Βρασνών. Έχοντας ως σύνθημά τους «Τις ακτές μας αγαπάμε και σκουπίδια δεν πετάμε» μάζεψαν όλα τα σκουπίδια που είχαν πετάξει οι λουόμενοι και διάφοροι περαστικοί.

Στόχος της όλης προσπάθειάς, είναι η καλλιέργεια οικολογικής συνείδησης τόσο στα παιδιά, όσο και σε ολόκληρη την κοινωνία.

Ας ελπίσουμε ότι με το πέρασμα των χρόνων, ο κόσμος θα ευαισθητοποιείται ολοένα και περισσότερο, οι θάλασσες και οι ακτές της χώρας μας θα παραμένουν καθαρές ώστε να μπορούμε να τις απολαμβάνουμε όλοι

“Κλικ” στις εικόνες για μεγέθυνση

Τα παιδιά δίνουν το παράδειγμα_1Τα παιδιά δίνουν το παράδειγμα_2Τα παιδιά δίνουν το παράδειγμα_3Τα παιδιά δίνουν το παράδειγμα_4Τα παιδιά δίνουν το παράδειγμα_5Τα παιδιά δίνουν το παράδειγμα_6Τα παιδιά δίνουν το παράδειγμα_7Τα παιδιά δίνουν το παράδειγμα_8Τα παιδιά δίνουν το παράδειγμα_9Τα παιδιά δίνουν το παράδειγμα_10Τα παιδιά δίνουν το παράδειγμα_12

http://blogs.sch.gr/dimnvras

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

7 + eleven =

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.