Καταγγελία για τις νέες εγκαταστάσεις των λουτρών Νέας Απολλωνίας (Βίντεο)

nea-loutraΟ κ. Άρης Τσακμακίδης επισκέφθηκε με ένα γκρουπ επισκεπτών τα Λουτρά της Νέας Απολλωνίας. Εισήλθε με την κάμερα στις “νέες εγκαταστάσεις” της Λουτρόπολης καταγράφοντας την αθλιότητα στην οποία περιήλθαν οι εγκαταστάσεις λόγο της εγκατάλειψης, της κλοπής και του βανδαλισμού.

Παράλληλα στηλιτεύει την εγκληματική αδιαφορία καταλογίζοντας ευθύνες ανοιχτά στους Δημάρχους, στους συμβούλους, στους διαχειριστές των λουτρών, στην αντιπολίτευση του Δήμου αλλά και στην Τράπεζα Πειραιώς.

Τις ίδιες ευθύνες καταλογίζει επίσης και τους Βουλευτές που εκλέγονται στην συγκεκριμένη εκλογική περιφέρεια. Όπως αποκαλύπτει ο ίδιος, το εν λόγο βίντεο θα αποσταλεί στην Περιφέρεια, στην Ελληνική Βουλή, στον Δήμο Βόλβης και τελικά στον Εισαγγελέα ώστε να καταλογιστούν οι όποιες ευθύνες αναλογούν στον καθένα.

Ενδιάμεσα αναφέρεται στην μείωση των εισοδημάτων των συνταξιούχων αλλά και των πολιτών, οι οποίοι καλούνται να πληρώσουν από το υστέρημα τους την κατασπατάληση Δημοσίου Χρήματος, με τα διάφορα έργα που γίνανε με υψηλό δανεισμό, και αφέθηκαν στην καταστροφή.

Δείτε το παρακάτω Βίντεο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

one × 1 =

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.