Ληστεία σε κατάστημα στα Νέα Βρασνά δήμου Βόλβης

Εφιάλτης για ιδιοκτήτρια καταστήματος – Άγρια καταδίωξη των ληστών στην εθνική οδό!

Οι δράστες μπήκαν στο κατάστημα και επιτέθηκαν στην ιδιοκτήτρια. Λίγο αργότερα ξεκινούσε η καταδίωξή τους, από αστυνομικούς…

Τέσσερις νεαροί άνδρες συνελήφθησαν, κατηγορούμενοι ως δράστες ληστείας που διαπράχθηκε σε κατάστημα με είδη δώρων, στην περιοχή των Νέων Βρασνών, δήμου Βόλβης. Σύμφωνα με την Αστυνομία, πρόκειται για Ρομά σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία, με την οποία οδηγούνται στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης. Όπως περιγράφεται στη δικογραφία, τρεις εξ αυτών εισέβαλαν χθες στην επιχείρηση και αφού χτύπησαν την 49χρονη υπάλληλο, βούτηξαν από το ταμείο 265 ευρώ.

Προς στιγμήν διέφυγαν με όχημα, στο οποίο τους ανέμενε συνεργός τους, αλλά λίγο αργότερα εντοπίστηκαν στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης – Καβάλας, στο ύψος του Σταυρού, όπου και συνελήφθησαν. Στην κατοχή τους βρέθηκε το ποσό που αφαίρεσαν από την επιχείρηση που αποδόθηκε στην παθούσα.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ten − nine =

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.