Μουζάλας – Φάμελλος. Γιατί δεν φεύγουν τα στρατόπεδα μεταναστών από την επαρχία Λαγκαδά

vagioxori-spigelΤο μεγάλο ψέμα συνεχίζεται και όλοι είμαστε συνένοχοι με την ανοχή μας καθώς υπήρξε διαβεβαίωση από τον υπουργό μεταναστευτικής πολιτικής Γιάννη Μουζαλα και παρών ο Σωκράτης Φάμελλος  σε επανειλημμένες συζητήσεις ότι μέχρι τέλη Σεπτεμβρίου θα φύγουν τα στρατόπεδα φιλοξενίας  από την επαρχία Λαγκαδά .

Έχουμε τέλη Οκτωβρίου και ακόμα τίποτα και όλοι σιωπούν ….. Γιατί ??? Πάλι ψέματα ??

Εμείς τέτοιου είδους πολιτεία δεν την ανεχόμαστε με συνεχόμενα ψέμματα , η κρίση δεν μπορεί να γίνει πρόσχημα μη επίλυσης του ζητήματος με συνεχής παρατάσεις , καθώς είναι χρέος της πολιτείας να βοηθήσει αυτούς τους ανθρώπους χωρίς να επιβαρύνει τις τοπικές κοινωνίες και την επαρχίας μας .

Σε σκηνές  χωρίς κλιματισμό και εξαερισμό, στοιβάζονται οι μετανάστες, για τους οποίους το κράτος ξεχνά ότι είναι άνθρωποι , την ίδια ώρα που οι  μετανάστες ζουν ανάμεσα σε ακαθαρσίες και σκουπίδια με τα ξένα και Ελληνικά  μέσα μαζικής ενημέρωσης  να κάνουνε συνεχής αναφορές ειδικά στο κέντρο φιλοξενίας στο Βαγιοχώρι του δήμου Βόλβης με τίτλο στα ξένα μμε  Ούτε για σκυλιά δεν κάνουν οι νέοι καταυλισμοί προσφύγων στην Ελλάδα”

Νοσογόνους συνθήκες που επικρατούν στις σκηνές η Γκούλαγκ στα οποία κρατούνται πρόσφυγες και μετανάστες για απαράδεκτες συνθήκες υγιεινής και διατροφής. Σημειώστε με έμφαση ότι η σίτιση γίνεται από εταιρίες με ανάθεση με ένα φρικτό περιστατικό στο οποίο υπήρξε αυτόπτης μάρτυρας, κατά το οποίο στο φαγητό των μεταναστών υπήρχαν πέτρες .

«Μπαίνεις υγιής και βγαίνεις άρρωστος, καθώς δίνεται ένα μόνο σαπούνι τον μήνα, μια οδοντόκρεμα για 4 άτομα και ένα ξυραφάκι για 8 άτομα. Η ιατροφαρμακευτική περίθαλψη είναι ανύπαρκτη και οι κρατούμενοι εμφανίζουν σημάδια υποσιτισμού».

Πόσο θα κρατήσει αυτό επιτέλους κρατήστε τον λόγο σας !!!

Ιωάννης Γιάννογλου

http://livelagadas.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

12 − seven =

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.