Νέα τροπή στις έρευνες για τον εντοπισμό του αγνοούμενου ψαρά στην λίμνη Κορώνεια – Μαρτυρία φωτιά που αλλάζει τα δεδομένα

Νέα τροπή παίρνουν οι έρευνες για τον εντοπισμό του 55χρονου ερασιτέχνη Ψαρά, έπειτα από την μαρτυρία κατοίκου που αναφέρει ότι ο 55χρονος δεν ήταν μόνος του την στιγμή που αναποδογύρισε η βάρκα του, σύμφωνα πάντα με μαρτυρίες. Η εξαφάνιση του άνδρα δηλώθηκε στις αρχές αργά το απόγευμα της Δευτέρας.

Η μαρτυρία φωτιά

« Ο 55χρονος δεν ήταν μόνος του στο ψάρεμα, αλλά με έναν κολλητό του, πήγαιναν για ψάρεμα τακτικά (αν και απαγορεύεται, αλλά όλοι το κάνουν)» δήλωσε κάτοικος της περιοχής. «Πήγαν για ψάρεμα το μεσημεράκι, μετά ήρθε στο καφενείο αρκετές ώρες μετά το συμβάν, ο φίλος του και μας είπε ότι ο 55χρονος, έπεσε στο νερό όταν μάζευε τα δίχτυα που είχε απλώσει, όταν ντελαπάρησε η βάρκα στην οποία επέβαινε. Όταν εμείς τον ρωτήσαμε γιατί άργησε να πας το πει, ώστε να τρέξουμε άμεσα να βοηθήσουμε, άρχισε να μασάει τα λόγια του.» Μάλιστα, όπως είπε ο κάτοικος που γνώριζε και τον 55χρονο και τον φίλο του, ο φίλος του 55χρονου είπε ότι αφού είδε τον 55χρονο να πέφτει στα νερά, μετά έκανε βόλτες με το μηχανάκι, μπας και τον εντοπίσει, χωρίς ωστόσο να ειδοποιήσει ούτε τους κατοίκους αλλά ούτε τις αρχές. Και οι δύο, ο 55χρονος και ο φίλος του, ή κουμπάρος του, σύμφωνα με τον κάτοικο ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ όταν ξεκίνησαν για το ψάρεμα.

Βούτηξε με τα εσώρουχα

Μάρτυρες λένε ότι ο 55χρονος Βούλγαρος πριν μπει στο νερό με την βάρκα (η οποία σύμφωνα με πληροφορίες ανήκει σε παπά ο οποίος τους την είχε δανείσει) φέρεται να είχε βγάλει τα ρούχα του και εν συνεχεία μπήκε στο νερό με τα εσώρουχα

Οι έρευνες

Άκαρπες παραμένουν  μέχρι στιγμής οι έρευνες για τον εντοπισμό του αγνοούμενου 55χρονου ψαρά στην λίμνη Κορώνεια. Ο ισχυρός άνεμος που επικρατεί στην περιοχή, δυσχεραίνει τις έρευνες της ΕΜΑΚ και Εθελοντών της ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. Πυλαίας – Χορτιάτη, καθώς λόγω του κυματισμού καθίστε αδύνατη η χρήση βαρκών για  τις έρευνες.

http://vjournalist.blogspot.gr

1 thoughts on “Νέα τροπή στις έρευνες για τον εντοπισμό του αγνοούμενου ψαρά στην λίμνη Κορώνεια – Μαρτυρία φωτιά που αλλάζει τα δεδομένα

  1. Νεκρός βρέθηκε το πρωί ο 55χρονος που χάθηκε στην λίμνη Κορώνεια στην περιοχή Αγ. Βασιλείου, από κάτοικο της περιοχής  ο οποίος συμμετείχε στις έρευνες για τον εντοπισμό του.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

one × four =

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.