Νίκος Δ. Αλβανός και VolviPress.gr

dislaimerΔελτίο Τύπου

Το Volvipress.gr έχει γίνει αποδέκτης το τελευταίο διάστημα, έντονων παραπόνων αναγνωστών και συνδημοτών, από διάφορες τοπικές ενότητες, καθώς και ανθρώπων που δραστηριοποιούνται στην διαδικτυακή Ομάδα Δήμος Βόλβης, ότι ο κύριος Νίκος Δ. Αλβανός αυτοσυστήνεται ως μέλος της διαχειριστικής ομάδας του Volvipress.gr.

Το Volvipress.gr σεβόμενο το κοινό του και δη τους συνδημότες, αλλά και τα μέλη του ΔΣ του δήμου Βόλβης, κάνει ξεκάθαρο ότι ο κύριος Νίκος Δ. Αλβανός έχει απλώς αποστείλει 9 (εννιά) συνολικά  άρθρα της ιστοσελίδας προς δημοσίευση στο Volvipress.gr και θεωρείτε απλώς ως εξωτερικός συνεργάτης, κάτι που μπορεί να κάνει οποιοσδήποτε αναγνώστης μας επώνυμα ή ανώνυμα, (στέλνοντας μας κείμενα και ΕΔΩ) και τίποτε παραπάνω.

Δεν αποτέλεσε ποτέ και δεν αποτελεί διαχειριστικό μέλος του Volvipress.gr.

Η ακραία, η προσβλητική και η επιθετική συμπεριφορά απέναντι στους συνδημότες μας, στον Δήμαρχο, στους Αντιδημάρχους, στους προέδρους επιτροπών οργανισμών και μέλη του ΔΣ του δήμου Βόλβης κλπ, δεν συνάδει με το ύφος, το ήθος, και την πολιτική της ισονομίας που ακολουθεί εδώ και ένα χρόνο το Volvipress.gr.

Τον ευχαριστούμε για την μέχρι τώρα συνεργασία η οποία διακόπτεται από σήμερα.

Από την Συντακτική και Διαχειριστική ομάδα του volvipress.gr

Απρίλιος του 2015

7 thoughts on “Νίκος Δ. Αλβανός και VolviPress.gr

  1. Δυστυχώς έχουν τροποποιηθεί τα αρχικά, αυθεντικά σχόλια, και συνεπώς (μια και δεν μπορούν να διαβάσουν όλοι τις τροποποιήσεις) θα εστιαστούμε μόνο σε όσα υπάρχουν εδώ, αφού τα συγκεντρώσαμε με κόπο, για να βγάλουμε ένα νόημα.

    Ακόμα σε αυτά που έχουν παραμείνει καθρεφτίζεται η προσπάθεια ενός ανθρώπου να δείξει κάτι, ενώ στην ουσία δεν έχει να επιδείξει απολύτως τίποτε εκτός από λίβελο. Το Volvipress.gr έχει αποδείξει ότι δεν ανήκει σε καμία παράταξη μέσα από τα 1267 άρθα. Άρθρα με προτάσεις, άρθρα με κριτικές, άρθρα με έπαινο σε περιπτώσεις που έπρεπε να επαινεθεί κάποιος. Αυτό σημαίνει ανεξαρτησία. Ένα γεγονός που ενισχύει επίσης το αυτό είναι η συντήρηση οικονομικά της ιστοσελίδας μέσω ιδίων πόρων και όχι από χρηματοδότηση ή εισφορές αιρετών οποιασδήποτε παράταξης που δραστηριοποιείται στον Δήμο Βόλβης. Να τονίσουμε ακόμη πως όλες οι υπηρεσίες είναι δωρεάν για όλους.

    Οι προσωπικές φιλίες των διαχειριστών με συνδημότες και συνάμα αιρετούς όλων των παρατάξεων είναι δικαίωμα του καθενός και δεν έχει κανείς δικαίωμα να κρίνει, ή να υποδεικνύει το ποιος θα έχει φιλίες με ποιόν. Η απόφαση και των τεσσάρων διαχειριστών για την δημοσίευση αυτού του δελτίου τύπου ήταν ομόφωνη και ήταν απόρροια των συνεχών οχλήσεων.

    Η συνέχεια των προσωπικών επιθέσεων μέσω των ασυνάρτητων σχολίων, τα οποία εν συνεχεία τροποποιούνται αποδεικνύουν ότι δεν υπάρχει στην πραγματικότητα κάποιο ουσιώδες υπόβαθρο σε όλο αυτόν τον οχετό. Μόνο ως ελεεινός μπορεί να χαρακτηριστεί αυτός που ισχυρίζεται ότι φιμώνεται, την στιγμή που μέσω γκεμπελιστικών μεθόδων λασπολογεί όλους όσους διαφωνούν με τις μεθόδους, την συμπεριφορά και την νοοτροπία του.

  2. Αν τέλειωσε ο κ. Αλβανός με τα σχόλια του πείτε του να τραβήξει το καζανάκι. Μπορεί να είναι τυχερός και να παρασυρθεί όλος αυτός ο εμετός που ξέρασε επάνω του.
    Εμείς συνεχίσουμε.
    Ευτυχώς που δεν τον γνώρισα από κοντά.

  3. Αργησατε να καταλαβετε οτι αυτος ο τυπος ειναι επικινδυνος. Μαλλον σας ξεφευγει το επεισοδιο που δημιουργησε στην Ομαδα του Σκεπαστου, με την Προεδρο. Οπου δημιουργησε υποτιθεται την εκδηλωση καλωντας κοσμο σε μια απολυτα κλειστη εκδηλωση για τους χωριανους. Η προσωπικη δημοσια επιθεση απεναντι στην προεδρο ηταν η απολυτη ξεφτιλα γιαυτον τον γραφικο και απιθανο ξερολα, που, τα εχει κανει ολα απο την ηλικια των 3 ετων και μεχρι τωρα, εχει ντοκτορα σε ολα, με αποτελεσμα να τον συμβουλευονται ολοι, αλλα κατα τ αλλα ποια ειναι η επιτυχια στην πορεια του, η ανεργια ? Μην του απαντάτε, και αφηστε τον, γελοιοποιειται μονος του…

  4. Κάποια στιγμή αυτός ο τύπος πρέπει να σταματήσει να μπλέκει καταστάσεις και συμβάντα…. Πρέπει να σταματήσει αυτές τις γελοίες δημοσιεύσεις!! Το μόνο που  μπορούμε να κάνουμε είναι αναφορές σχολίων γιατί ειλικρινά εκτός το ότι δεν ξέρει τι γράφει γίνεται έντονα προσβλητικός και ανυπόφορος…  

  5. Απο τις ασυναρτησίες που λέει έιναι ξεκάθαρη η πνευματική κατάσταση του συγκεκριμένου τύπου.Δεν βγαίνει νόημα μέσα απο το μπερδεμένο μυαλό του. Εκτός απο αυτό λέει και ψέμματα, όπου σταθεί στον αυτοσυστήνεται ως Δημοσιογράφος του Βόλβηπρες. Ρωτήστε τους επαγγελματίες που κάνανε συγκέντρωση στον Σταυρό θα σας πούνε… 

  6. Τι ανθρωποφαγία είναι αυτή?Το θέμα νομίζω έκλεισε.Ολα τα άλλα ειναι περιττά και καθόλου σοβαρά.

    1. Για μας έκλεισε από την πρώτη στιγμή. Κάποιος άλλος επιμένει να δημιουργεί προβλήματα και καταστάσεις. Ο Κόσμος έχει πολλά να πει και δεν το κάνει επώνυμα. Ας τα γράψει εδώ ανώνυμα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

4 × 5 =

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.