Ο Αγιασμός στο σχολείο των Νέων Βρασνών (Φωτο)

Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2017. Η αρχή μιας νέας σχολικής χρονιάς. Το σχολείο των Ν. Βρασνών υποδέχτηκε μαθητές, γονείς και κηδεμόνες. Την έναρξή της σηματοδότησε ο καθιερωμένος Αγιασμός που τελέστηκε από τον π. Αθανάσιο, εφημέριο του Ναού του Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης Νέων Βρασνών, ο οποίος ευχήθηκε στους εκπαιδευτικούς, στους γονείς και τους μαθητές υγεία και προκοπή.

Στη συνέχεια, ο νέος Διευθυντής του σχολείου κ. Γιουρούκης Ευστράτιος, αφού καλωσόρισε τα παιδιά (ιδιαίτερα τα πρωτάκια) και τους γονείς και ευχήθηκε σε όλους να έχουν μια αποδοτική και δημιουργική χρονιά, ανακοίνωσε την κατανομή των τάξεων για το νέο σχολικό έτος.

Κατόπιν ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Βρασνών κ. Στέλιος Χρυσαφούδης, απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό και ευχήθηκε με τη σειρά του καλή δύναμη και γόνιμη σχολική χρονιά σε μαθητές/τριες και γονείς. Επίσης, τόνισε την άριστη συνεργασία του Δήμου Βόλβης με τον Διευθυντή και τους εκπαιδευτικούς του Σχολείου.

Στη συνέχεια οι μαθητές/τριες μπήκαν στις τάξεις τους για να γνωρίσουν τους/τις δασκάλους/λες τους και να παραλάβουν τα νέα τους βιβλία και το Ωρολόγιο Πρόγραμμα Μαθημάτων.
Ταυτόχρονα, στην Αίθουσα Εκδηλώσεων πραγματοποιήθηκε ενημερωτική συνάντηση των γονέων των μαθητών με τον νέο Διευθυντή του Σχολείου για την καλή λειτουργία του σχολείου.

Καλή σχολική χρονιά σ’ όλη την εκπαιδευτική κοινότητα!!!

1

2

3

5

6

7

Κείμενο και φωτογραφίες από την ιστοσελίδα του σχολείου
blogs.sch.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

3 + fourteen =

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.