Πάμε Βόλβη! Καλοκαίρι 2016. Πρόγραμμα Εκδηλώσεων

kalokairi161Καλοκαίρι γεμάτο εκδηλώσεις το φετινό στον δήμο Βόλβης. Εγκαινιάζουμε το 2016 μια στροφή στην παράδοση, στις πολιτιστικές αξίες της περιοχής μας. Αναδεικνύουμε ήθη, έθιμα και τοπικές γιορτές, στηρίζουμε παραδοσιακά πανηγύρια, προβάλλουμε πολιτιστικές δράσεις, εγκαινιάζουμε νέους θεσμούς. Φιλοδοξούμε να συγκεράσουμε πολιτισμό και ψυχαγωγία, για Έλληνες και ξένους, επισκέπτες και κατοίκους, με την σφραγίδα του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Περιβάλλοντος απ άκρη σ άκρη σε όλο τον δήμο. Πάμε Βόλβη!

Διαμαντής Λιάμας Δήμαρχος Βόλβης

Περισσότερες από 60 Πολιτιστικές προτάσεις σε 27 περιοχές του δήμου Βόλβης συνθέτουν το καλοκαιρινό πολιτιστικό πρόγραμμα του 2016. Συμπαραστάτες οι δραστήριοι πολιτιστικοί σύλλογοι και οι φιλόξενες τοπικές κοινωνίες στην προσπάθεια να ενισχύσουμε τον πολιτισμό του τόπου μας, δίνοντας μια ιδιαίτερη πρόταση. Άξονες της οι γιορτές γεύσεις, οι παραδοσιακές εκδηλώσεις-θεσμοί και οι θρησκευτικές εορτές, τα τοπικά γλέντια και πανηγύρια, εμπλουτισμένα με θεατρικές παραστάσεις γνωστών θιάσων.  Το καλοκαίρι 2016, Πάμε Βόλβη, σε ένα πρόγραμμα γεμάτο Ελλάδα, για να ψυχαγωγηθούμε και να γνωρίσουμε μοναδικές γωνιές της πατρίδας μας

Νάσος Κωνσταντινάκης Πρόεδρος Ο.Π.Α.Π Βόλβης

Οι εκδηλώσεις συνδιοργανώνονται από τον Ο.Π.Α.Π Βόλβης και τους Συλλόγους της κάθε περιοχής.

kalokairi16aa
kalokairi16b
kalokairi16g

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

four + 9 =

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.