Πάμε Στοίχημα: Over στο ντέρμπι του Φαλήρου (video)

betarades16Πλουσιότατο και το σημερινό κουπόνι πάμε στοίχημα, ξεχωρίζει εντός των συνόρων το πολύ μεγάλο ντέρμπι του “Γεώργιος Καραϊσκάκης” ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ. Η κόντρα των Πειραιωτών με το Δικέφαλο μας… χαρίζει σήμερα μία από τις πέντε επιλογές μας, ενώ οι υπόλοιπες τέσσερις έρχονται από Αυστρία, Σκωτία, Αγγλία και Ισπανία.

Με τα γκολ στο ντέρμπι

Ξεκινάμε, λοιπόν, με τη μεγάλη μάχη του “Καραϊσκάκης”, όπου πηγαίνουμε με το Over 2,5 σε απόδοση 2.08. Δε θα μπορούσε να υπάρξει καλύτερο μομέντουμ για τον Ολυμπιακό, που έρχεται από τρεις σερί νίκες και ορισμένες σπουδαίες εμφανίσεις. Όλα ξεκίνησαν απ’ τον εμφατικό θρίαμβο επί της ΑΕΚ, αποτέλεσμα που άλλαξε όλη την ψυχολογία, συνεχίστηκε με το πέρασμα απ’ τη Νέα Σμύρνη (0-2) κόντρα στον Πανιώνιο και την Πέμπτη ήρθε το εντυπωσιακό 4-1 επί της Αστάνα. Σαρωτικοί οι ερυθρόλευκοι στο πρώτο ημίχρονο, έκαναν ό,τι ήθελαν στην αντίπαλη άμυνα, είχαν φαντασία στη δημιουργία φάσεων, συνεργασίες και αυτοματισμούς, σκόραραν τρεις φορές και θα μπορούσαν άλλες τόσες! Όπως ήταν φυσιολογικό, ο ρυθμός τους έπεσε στο δεύτερο 45λεπτο, αλλά η  νίκη ήρθε πολύ εύκολα. Με «χαμηλά την μπάλα» πηγαίνει στο σημερινό ντέρμπι ο ΠΑΟΚ, γνωρίζοντας ότι το μομέντουμ δεν τον ευνοεί. Ο δικέφαλος έρχεται από την εκτός έδρας ήττα 2-0 απ’ την Καραμπάγκ στο Γιουρόπα Λιγκ, ένα απόλυτα δίκαιο αποτέλεσμα, που συνοδεύτηκε απ’ τη χειρότερη φετινή εμφάνιση του. Αδιάφορη η παρουσία των ασπρόμαυρων, ήταν φανερό ότι είχαν στο μυαλό τους το αποψινό ντέρμπι, κάτι που ισχύει και για τον Βλάνταν Ίβιτς, ο οποίος το κατέστησε σαφές με τις επιλογές του στην ενδεκάδα (στον πάγκο Μπίσεσβαρ, επιλογή Τιάμ στην επίθεση και Σακχόφ στη μεσαία γραμμή). Πλέον, ο δικέφαλος οφείλει να κερδίσει τους Αζέρους στην Τούμπα, ειδάλλως θα μπλέξει αναφορικά με την πρόκριση. Νωρίτερα, την Κυριακή, ο ΠΑΟΚ επικράτησε 1-0 εντός έδρας του Ηρακλή, χάνοντας όμως τρομερές ευκαιρίες να μπορέσει να διευρύνει το προβάδισμά του και να πάρει μια πολύ πιο εύκολη νίκη.

Με χάντικαπ στο “Old Firm

Συνεχίζουμε με το μεγάλο ντέρμπι της Ρέιντζερς με τη Σέλτικ για τα ημιτελικά του Λιγκ Καπ Σκωτίας, επιλέγοντας το +1 Ασιατικό χάντικαπ για τη Ρέιντζερς σε απόδοση 1.90 (Ασιατικό Χάντικαπ: το στοίχημα επιβεβαιώνεται σε περίπτωση νίκης της Ρέιντζερς ή ισοπαλίας. Αν η Ρέιντζερς ηττηθεί με 1 γκολ διαφορά, τότε μας επιστρέφεται το ποντάρισμα). Οι γηπεδούχοι έρχονται στο σημερινό ντέρμπι με καλή ψυχολογία έπειτα από τις δύο σερί νίκες που σημείωσαν κόντρα σε Πάρτικ Θιστλ (2-0) και Ινβερνές (0-1), αμφότερες όμως χωρίς να αποδώσουν φοβερό ποδόσφαιρο. Την περασμένη εβδομάδα έκαναν μια μάλλον μέτρια εμφάνιση εναντίον της Ινβερνές, σκόραραν στο 22’ και στη συνέχεια διαχειρίστηκαν το προβάδισμα τους με επιτυχία, πανηγυρίζοντας στο φινάλε τη νίκη. Να αποδείξει το προφανές, ότι είναι τουλάχιστον ένα επίπεδο πάνω απ’ τη Ρέιντζερς, θέλει σήμερα η Σέλτικ. Οι «Κέλτες» έκαναν το καθήκον τους και με το παραπάνω στο πρώτο φετινό ντέρμπι με τον αιώνιο αντίπαλο τους, τον οποίο διέλυσαν με 5-1, ωστόσο σήμερα τα δεδομένα είναι διαφορετικά εκτός έδρας. Προέρχονται απ’ την εντός έδρας ήττα 0-2 απ’ την Γκλάντμπαχ για το Τσάμπιονς Λιγκ, αποτέλεσμα που αποτελεί πισωγύρισμα στην προσπάθεια που κάνουν για να καταλάβουν την τρίτη θέση, η οποία είναι και ο ρεαλιστικός στόχος τους, με δεδομένη την παρουσία των Μπαρτσελόνα και Μάντσεστερ Σίτι στον όμιλο. Σε ό,τι αφορά το πρωτάθλημα, οι πρωταθλητές είναι στους 22 πόντους, βρίσκονται πάντα στο +4 από την Αμπερντίν, δυνητικά μπορούν να φτάσουν στο +7 αν κάνουν το αναμενόμενο και πάρουν το ματς που «χρωστούν».

Δε χάνει η Αούστρια

Σούπερ ντέρμπι και στη Βιέννη, ποντάρουμε στο Χ2 της Αούστρια επί της Ραπίντ σε απόδοση 1.95. Αν και θα μπορούσε να ελπίζει σε κάτι καλύτερο κόντρα στη Σασουόλο, η Ραπίντ έμεινε την Πέμπτη στο 1-1 κόντρα στους Ιταλούς. Βρέθηκε μπροστά στο σκορ μόλις στο 7’ με τέρμα του Σάουμπ, ωστόσο, δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί το δυνατό της ξεκίνημα και στο 66’ ο Σχράμελ με αυτογκόλ διαμόρφωσε το τελικό 1-1. Στρέφει την προσοχή της στο πρωτάθλημα, όπου την προηγούμενη αγωνιστική απέσπασε το βαθμό της ισοπαλίας (1-1) από τη δεύτερη Άλταχ. Αγνοεί τη νίκη στα πέντε τελευταία παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις, μετρώντας αντίθετα δυο ήττες και τρεις ισοπαλίες και θέλει να διασκεδάσει σήμερα τις εντυπώσεις. Πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση, κοίταξε στα μάτια τη Ρόμα και έφυγε από το “Ολίμπικο” με το βαθμό της ισοπαλίας (3-3). Η Αούστρια άνοιξε στο 16’ το σκορ με τον Χολτζχάουζερ, με τη Ρόμα να ανεβάζει στη συνέχεια στροφές, κάνοντας το 3-1. Η Αούστρια δεν τα παράτησε, πίεσε και με τέρματα των Προκόπ (82’) και Καγιόντε (84’) έφτασε στην ισοφάριση. Στην κορυφή του 5ου ομίλου μετά το πέρασμα τριών αγωνιστικών κρατάει την πρόκριση στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ στα χέρια της.Έρχεται στο σημερινό παιχνίδι με την καλύτερη ψυχολογία και ψάχνει εκδίκηση από τη Ραπίντ για το βαρύ 1-4 του πρώτου γύρου.

Φαβορί η Βιγιαρεάλ

Η τέταρτη πρότασή μας έρχεται από την Πριμέρα Ντιβιζιόν, όπου πηγαίνουμε με το -1 Ασιατικό χάντικαπ της Βιγιαρεάλ στην εντός έδρας αναμέτρηση με τη Λας Πάλμας, σε απόδοση 2.11 (το στοίχημα επιβεβαιώνεται με νίκη της Βιγιαρεάλ με δύο γκολ και πάνω. Αν η Βιγιαρεάλ κερδίσει με ένα γκολ διαφορά μας επιστρέφεται το ποντάρισμα). Τη δύναμη του «Μαδριγάλ» θα προσπαθήσει να εκμεταλλευθεί σήμερα η Βιγιαρεάλ, γνωρίζοντας ότι ενδεχόμενο τρίποντο τη φέρνει σίγουρα εντός της πρώτης τετράδας του πίνακα. Αγωνιζόμενη με πολλές αλλαγές, έδειξε το «μέταλλό» της και στο μεσοβδόμαδο ευρωπαϊκό ματς με την Οσμάνλισπορ, το οποίο πήρε τη σκυτάλη από το εντυπωσιακό 5-0 επί της Θέλτα της περασμένης αγωνιστικής. Σε παράσταση για ένα ρόλο μετέτρεψαν τα «κίτρινα υποβρύχια» το… υποτιθέμενο ντέρμπι Ευρωπαίων, με τον Ρομπέρτο Σοριάνο να ανοίγει το δρόμο προς το θρίαμβο με τα δύο γκολ του στο 8′ και στο 12′. Αήττητη η ομάδα του Εσκριμπά στο φετινό πρωτάθλημα, «τρέχει» σερί 4-4-0 κι έχει συνδυάσει με νίκες τα τρία τελευταία «εντός». Η Λας Πάλμας, από την πλευρά της, έρχεται στο σημερινό ματς από ένα… εκνευριστικό σερί τριών διαδοχικών ισοπαλιών (2-2 με Ρεάλ Μαδρίτης εντός, 2-2 με Οσασούνα εκτός, 0-0 με Εσπανιόλ εντός), ενώ παράλληλα αγνοεί τη νίκη στις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές (0-3-1). Στο 1-1-2 το εκτός έδρας σερί για τους νησιώτες στο φετινό πρωτάθλημα, με το G/G και το Over 2,5 συνδυάστηκαν όλες οι φετινές έξοδοι.

“Γάτα” ο Μουρίνιο

Ολοκληρώνουμε με το Διπλό Draw No Bet της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο “Στάμφορντ Μπριτζ”, σε απόδοση 2.50. Την ανοδική της πορεία καλείται να επιβεβαιώσει σήμερα η Τσέλσι απέναντι σε ένα δύσκολο αντίπαλο και σε έναν προπονητή που την ξέρει…απ’ έξω κι ανακατωτά. Νικηφόρα και με ανέπαφη εστία τα δύο τελευταία ματς πρωταθλήματος των «μπλε», καθώς το διπλό με 0-2 επί της Χαλ συνοδεύθηκε από την άνετη εντός έδρας νίκη του περασμένου Σαββάτου επί της πρωταθλήτριας Λέστερ. Έχοντας την παράδοση με το μέρος τους, οι Λονδρέζοι θα ψάξουν σήμερα το 3Χ3, προκειμένου να «πιάσουν» σίγουρα την Τότεναμ στους 19 βαθμούς και να μείνουν ζωντανοί στη μάχη του τίτλου. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, από την πλευρά της, πήρε μεσοβδόμαδα νίκη-τονωτικό επί της «Φενέρ» για το Γιουρόπα Λιγκ και θα επιχειρήσει να επιστρέψει στα τρίποντα σε επίπεδο Πρέμιερσιπ μετά τις απανωτές ισοπαλίες απέναντι σε Στόουκ (1-1 εντός) και Λίβερπουλ (0-0). Άχρωμο και… άοσμο το ντέρμπι της περασμένης Δευτέρας στο «Άνφιλντ», με τον Μουρίνιο να πετυχαίνει το βασικό σκοπό του, που δεν ήταν άλλος από το «κλείδωμα» των ατού της Λίβερπουλ. 14 βαθμούς έχουν συλλέξει μέχρι στιγμής οι «κόκκινοι διάβολοι», μετρούν μόλις μία νίκη στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές (1-2-2, το 4-1 επί της Λέστερ). Πιστεύουμε, πάντως, ότι ο “Special One” έχει… τον τρόπο για να φύγει με θετικό αποτέλεσμα από το μέχρι πρότινος “σπίτι” του.

Αυτές ήταν οι προτάσεις του Betarades.gr για το Σάββατο. Εσείς μην παραλείψετε να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό του κορυφαίου στοιχηματικού site με έπαθλο 50€. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να προβλέψετε σωστά τα αποτελέσματα των αγώνων της ημέρας στη Σούπερλιγκ, αφήνοντας σχόλια είτε στο βίντεο στο facebook (κλικ εδώ), είτε στο youtube (κλικ εδώ). Το βίντεο, εξάλλου, μπορείτε να το παρακολουθήσετε και παρακάτω:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

one × three =

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.