Παναγιώτης Δαϊκούδης: Προτεραιότητα η καταπολέμηση της ανεργίας και στο δήμο Βόλβης

δουικιδης
Επίσκεψη στο ΚΑΠΗ Σταυρού

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

«Κυρίαρχη προτεραιότητα και για την περιοχή του δήμου Βόλβης είναι η καταπολέμηση της ανεργίας, και σε αυτό τον στόχο πρέπει να υπάρξει ενεργή κινητοποίηση όλων μας», τόνισε ο υπ. βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας Παναγιώτης Δαϊκούδης, κατά τη διάρκεια σύσκεψης που οργάνωσε η ΝΟΔΕ Β΄ Θεσσαλονίκης στον Σταυρό, με στελέχη της Νέας Δημοκρατίας από το δήμο Βόλβης.
Ο κ. Δαϊκούδης ως ο μοναδικός υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ που παρευρέθηκε στη σύσκεψη, ενημερώθηκε κατ’ ιδίαν από τους παριστάμενους και για επιμέρους ζητήματα που απασχολούν τις τοπικές κοινωνίες.
Παράλληλα, επισκέφθηκε και τα ΚΑΠΗ Σταυρού, ενώ σε λίγες ημέρες, θα πραγματοποιήσει περιοδεία σχεδόν σε όλες τις κοινότητες και του οικισμούς του δήμου Βόλβης, ώστε να έχει ιδίαν αντίληψη για τα προβλήματα ή τις προτάσεις που έχουν οι κάτοικοι κάθε περιοχής.
Επίσης, θα έχει και ιδιαίτερη συνάντηση με τον δήμαρχο Βόλβης Διαμαντή Λιάμα για να συζητήσουν θέματα που αφορούν το έργο της τοπικής αυτοδιοίκησης, από το οποίο έχει πρότερη εμπειρία, ως δημοτικός σύμβουλος Κουφαλίων από το 2003 και ως δήμαρχος του καλλικρατικού δήμου Χαλκηδόνος το διάστημα 2011-2012.δουικιδης

1 thoughts on “Παναγιώτης Δαϊκούδης: Προτεραιότητα η καταπολέμηση της ανεργίας και στο δήμο Βόλβης

  1. Χαρείτε όσο υπάρχουν ακόμα παππούδες που σας πιστεύουν και σας ψηφίζουν, γιατί η νεολαία κατάλαβε τι κουμάσια είστε. Τώρα θυμηθήκατε την ανεργία;;; Παραμονές των εκλογών;;; Δεν ντρέπεστε λιγάκι;;; Τόσο καιρό που η ανεργία καλπάζει, ΠΟΥ ΕΙΣΑΣΤΕ;;;Τώρα όμως γνωρίζετε ΤΙ θα πάρετε από τις εκλογές και ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ!!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

nineteen + 1 =

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.