Παρών ο Διαμαντής Λιάμας στην εκδήλωση για τα 40 χρόνια της ΝΔ

liamas-karaoglouΤραγούδια από τη «Γαλάζια Γενιά» του 1986 ως και το «Υπάρχει Καλύτερη Ελλάδα» του 2000 από τον Σταμάτη Σπανουδάκη, ιστορικές φωτογραφίες, βιβλία για τον Κωνσταντίνο Καραμανλή και βράβευση όλων των προέδρων της ΟΝΝΕΔ Θεσσαλονίκης, με πρώτο τον πρώην υπουργό και ιστορικό στέλεχος της ΝΔ Χρήστο Κοσκινά, είχε η χθεσινή εκδήλωση του Θόδωρου Καράογλου για τα 40 χρόνια από την ίδρυση της ΝΔ.

Εσωκομματικές γκρίνιες δεν υπήρξαν -τουλάχιστον χθες- και παραβρέθηκαν ακόμη και στελέχη που είχαν ασκήσει κριτική στο διοργανωτή για «καπέλωμα του κόμματος». Παραβρέθηκαν περίπου 1.500 στελέχη και φίλοι της ΝΔ, που άκουσαν τον οικοδεσπότη βουλευτή και τέως ΥΜΑ-Θ να εξαπολύει σκληρή επίθεση στο ΣΥΡΙΖΑ, κατηγορώντας τα στελέχη του ότι «αποφοίτησαν με άριστα από τη μεγάλη του λαϊκισμού σχολή». Ο κ. Καράογλου τόνισε πως «το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν το ενδιαφέρει αν θα προκληθεί οικονομική και κοινωνική αναστάτωση. Το μόνο που ενδιαφέρει την Κουμουνδούρου είναι να καταλάβει την εξουσία με κάθε κόστος». Χαρακτήρισε την επέτειο των 40 χρόνων από την ίδρυση της ΝΔ «αφετηρία ανασυγκρότησης και διεύρυνσης της παράταξης» και απηύθυνε κάλεσμα συστράτευσης.

Στο χαιρετισμό του ο υπουργός Μακεδονίας-Θράκης Γιώργος Ορφανός σημείωσε πως η χώρα βρίσκεται στην κρίσιμη καμπή, για να αλλάξει κατεύθυνση και να βγάλει φορτία από τους πολίτες που έχουν υποστεί θυσίες. Εξαπολύοντας και ο ίδιος επίθεση στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης πρόσθεσε πως «κάποιοι ονειρεύονται να πετάξουν τις θυσίες του λαού και να αρχίσουν από την αρχή».

Το «παρών» έδωσαν οι βουλευτές Σταύρος Καλαφάτης και Σάββας Αναστασιάδης, ο πρόεδρος της ΝΔ Θεσσαλονίκης Μηνάς Σαμαντζίδης, ο αν. γραμματέας Οργανωτικού Νίκος Φώτος, ο γενικός γραμματέας Δημοσίων Έργων Στράτος Σιμόπουλος, πρόεδροι ΝΟΔΕ (Κεντρικής Θεσσαλονίκης Τάσος Εμμανουηλίδης, Δυτικής Κώστας Τσιλώνης και β’ περιφέρειας Κυριάκος Λαζός), δήμαρχοι (Αμπελοκήπων-Μενεμένης Λάζαρος Κυρίζογλου, Δέλτα Μίμης Φωτόπουλος, Λαγκαδά Γιώργος Καραγιάννης, Ωραιοκάστρου Αστέριος Γαβότσης, Πέλλας Γιώργος Στάμκος, Βόλβης Διαμαντής Λιάμας, Πολυγύρου Αστέριος Ζωγράφος, Πυλαίας-Χορτιάτη Ιγνάτιος Καϊτεζίδης), εκπρόσωποι φορέων (η πρόεδρος του ΚΘΒΕ Μένη Λυσαρίδου, ο πρόεδρος της ΕΥΑΘ Παγίων Μίλτος Τασούλης, ο πρόεδρος του ΒΕΘ Παναγιώτης Παπαδόπουλος, ο πρόεδρος του ΦΟΔΣΑ Μιχάλης Γεράνης, ο διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΘ-Helexpo Κυριάκος Ποζρικίδης) κ.ά.

Ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας δεν παραβρέθηκε, αλλά συζητήθηκε η παρουσία πολλών και στενών συνεργατών του, οι οποίοι δεν παρέστησαν στην επετειακή κομματική εκδήλωση στη Χαλκιδική, όπως των αντιπεριφερειαρχών Αθηνάς Αηδονά, Σοφίας Μαυρίδου, Κώστα Καλαϊτζίδη και Θεόδωρου Θεοδωρίδη.

Του Βαγγέλη Πλάκα

Πηγή : http://www.makthes.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

thirteen − thirteen =

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.