Ποιος αντιδήμαρχος καρφώνει τον δήμαρχο για παρανομία !!!

dimarxos-lagadaΠοιος αντιδήμαρχος καρφώνει τον δήμαρχο για παρανομία, ύστερα απο καταγγελία του Ιωάννη Γιάννογλου που με ερώτηση του,  ζητούσε όλα τα στοιχειά για την κατεδάφιση του δημοτικού αναψυκτηρίου ,  στο δημοτικό πάρκο Λαγκαδά δείτε την απάντηση του αντιδημάρχου τεχνικών έργων ….

Όπως βλέπετε και στο έγγραφο που σας παρουσιαζουμε  ο αρμόδιος αντιδήμαρχος τεχνικών έργων Γεώργιος Τουλουμπιδης δηλώνει ότι το παρόν οίκημα ηταν νόμιμο και δεν υπήρχε έκθεση ετοιμόρροπης κατασκευής και διοικητικών αποβολών και παρανόμως γκρεμίστηκε  …..

Βεβαιώνει τα δημοσιεύματα μας για παράνομο γκρέμισμα του δημοτικού αναψυκτηρίου αυθαίρετα απο τον δήμαρχο Λαγκαδά και την καταγγελία μας στην εισαγγελία Θεσσαλονίκης καθώς υπάρχει και η βεβαίωση της πολεοδομίας του δήμου Λαγκαδά που δηλώνει τα ίδια …..

Κύριοι εσείς που θέλετε να κάνετε αντιπολίτευση στην επαρχία Λαγκαδά , πως σας ξέφυγε αυτό ???

Δηλαδή ξυπνούσε ο δήμαρχος και γκρέμιζε ότι ήθελε  χωρίς να τον πάρετε χαμπάρι ???

Χωρίς να πάρει απόφαση δημοτικού συμβουλίου έκανε οτι ήθελε ???

Τώρα που το βεβαιώνουν τεχνική υπηρεσία του δήμου Λαγκαδά και πολεοδομία και ο αρμόδιος αντιδήμαρχος , τι έχετε να πείτε ????

Αντιπολίτευση θα κάνετε για τα πάρκα που δεν ποτίστηκαν ???

Η θέλετε να γίνετε μέρος του συστήματος ???

Μήπως φοβάστε και περιμένετε να βγάζουμε εμείς τα κάστανα απο την φωτιά για να κάνετε αντιπολίτευση στα  καφενεδάκια ???

citylagadas.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

fifteen − 15 =

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.