Ποιος δήμαρχος έστειλε… εξώδικο στο ΤΑΙΠΕΔ;

forsaleΤους δικούς του όρους για το δημόσιο κολυμβητήριο του Δήμου Αλίμου θέτει στο ΤΑΙΠΕΔ ο νεοεκλεγείς δήμαρχος, Ανδρέας Κονδύλης. Δηλώνει, δε, ότι δεν αντίκειται στην οικονομική ανάπτυξη της περιοχής αλλά αυτή δεν μπορεί να γίνει άναρχα κι ερήμην των κατοίκων.

Ταυτόχρονα ξεκαθαρίζει πως είναι αποφασισμένος να προχωρήσει ακόμη και σε κινητοποιήσεις αν δεν ληφθούν υπόψη οι εν λόγω όροι κι αν δεν δοθούν αντισταθμιστικά ωφελήματα στους κατοίκους.

Στο προχθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο, ο κ. Κονδύλης, κατέθεσε ψήφισμα, – το οποίο και έγινε δεκτό με 19 ψήφους υπέρ και 3 κατά – και με το οποίο δημοσιοποιεί τις θέσεις της παράταξής του στο ΤΑΙΠΕΔ.

Στο εν λόγω ψήφισμα επισημαίνεται ότι:

«Τα δικαιώματα του Δήμου οι περιβαλλοντικοί όροι, τα αντισταθμιστικά οφέλη που έχουμε ζητήσει δεν έχουν κατοχυρωθεί. Υπάρχει σοβαρός κίνδυνος το κολυμβητήριο να απομακρυνθεί από το χώρο της μαρίνας και για το λόγο αυτό στείλαμε ως νέα Δημοτική Αρχή, εξώδικη δήλωση στο ΤΑΙΠΕΔ και σε όλους τους εμπλεκόμενους φορείς και τα Υπουργεία και διευκρινίζουμε ότι εάν δεν γίνουν σεβαστοί οι όροι που έχουμε θέσει, δεν πρόκειται να επιτρέψουμε να γίνει η επένδυση. Θα το πετύχουμε ασκώντας κάθε ένδικο μέσο, ασφαλιστικά μέτρα και αιτήσεις ακύρωσης στα αρμόδια δικαστήρια και βεβαίως παίρνοντας αποφάσεις να μη δώσουμε καμία άδεια για κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος που θα γίνει μέσα στη μαρίνα».

ΑΡΧΙΚΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

18 − twelve =

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.