Ερωτήσεις για την προετοιμασία τοπικού σχεδίου για την διαχείριση των απορριμμάτων στον δήμο Βόλβης

odigosΓράψαμε εχθές στην δημοσίευση μας με τίτλο Αλλάζουν τα δεδομένα σχετικά με την διαχείριση των απορριμμάτων” ότι βάσει της νέας νομοθεσίας κάθε Δήμος θα πρέπει να συντάξει Τοπικό Σχέδιο για την διαχείριση των απορριμμάτων.

Σήμερα δημοσιεύθηκε στην διαύγεια η ομόφωνη απόφαση της οικονομικής επιτροπής του δήμου Βόλβης για ανάθεση υπηρεσίας με σκοπό και την προετοιμασία τοπικού σχεδίου για την διαχείριση των απορριμμάτων στον δήμο Βόλβης. Η ανάθεση της υπηρεσίας θα πραγματοποιηθεί με την διαδικασία της απευθείας ανάθεσης και το ποσό της υπηρεσίας ανέρχεται σε 24.600,00 €. Διαβάστε όλη την απόφαση κάνοντας κλικ ΕΔΩ

Ψάχνοντας στο διαδίκτυο βρήκαμε έναν έτοιμο οδηγό σύνταξης τοπικού σχεδίου για την διαχείριση των απορριμμάτων ο οποίος λέει ότι η μελέτη του τοπικού σχεδίου μπορεί να γίνει και από τις υπηρεσίες του δήμου. Στο σημείο αυτό ρωτάμε. Δεν έχει ο δήμος Βόλβης στελεχωμένη κατάλληλη υπηρεσία; Δεν υπάρχουν κάποιοι υπάλληλοι που μπορούν να κάνουν μια αντιγραφή ενός έτοιμου σχεδίου; Και αν υπάρχουν και θέλουν να ασχοληθούν ας δούνε τον οδηγό σύνταξης τοπικού σχεδίου κάνοντας κλικ ΕΔΩ

Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα την εξοικονόμηση ενός μεγάλου ποσού εν καιρό κρίσης και περιορισμού κεφαλαίων, ώστε να μπορέσουν να διατεθούν σε κάτι πολύ πιο απαραίτητο και άμεσο! Την στιγμή που υπάρχει αυτή η δυνατότητα, η απόφαση της οικονομικής επιτροπής του δήμου Βόλβης, μας δίνει κάθε δικαίωμα να βλέπουμε με επιφύλαξη την διάθεση του συγκεκριμένου κονδυλίου. Ας το σκεφτούν αυτό στην επόμενη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου μια και η απόφαση της επιτροπής πρέπει να εγκριθεί από τα μέλη του.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

eight + twenty =

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.