Σε λειτουργία το «Πράσινο Σημείο» στο Δήμο Σερρών

prasino-simioΟ Δήμαρχος Σερρών με τον Εντεταλμένο Δημοτικό Σύμβουλο για την Καθαριότητα επισκέφτηκαν το αμαξοστάσιο του Δήμου Σερρών  την Παρασκευή 30-10-2015. Αφορμή της επίσκεψης υπήρξε η έναρξη της λειτουργίας του πρώτου “Πράσινου Σημείου” στο Δήμο Σερρών.

Ως Πράσινο Σημείο εννοείται ο χώρος συγκέντρωσης  ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών, καμένες λάμπες, συσσωρευτών, ελαστικών, ογκωδών αντικειμένων, μεγάλων ποσοτήτων ανακυκλώσιμων υλικών, με σκοπό την επαναχρησιμοποίηση αλλά και ανταλλαγής τους, όπως ρουχισμού, επίπλων και παλαιών αντικειμένων.

Θα υπάρχουν ειδικοί κάδοι, για κάθε αντικείμενο ξεχωριστά και όσοι πολίτες επιθυμούν μπορούν να αφήνουν τα παραπάνω αντικείμενα  στο χώρο του Πράσινου Σημείου, στο αμαξοστάσιο του Δήμου Σερρών, καθημερινά από 7:30π.μ. – 8:00μ.μ., ενώ μπορούν να επικοινωνούν τηλεφωνικά στο (2321036170 ) καθημερινά από 7:30 π.μ. – 14:30 μ.μ.

Τα αντικείμενα που συγκεντρώνονται και είναι σε καλή κατάσταση, θα δίνονται σε άπορους συμπολίτες μας.

“Συνεχίζουμε την προσπάθεια για καθαρό και ανθρώπινο Δήμο. Στόχος μας αποτελεί η ολοκληρωμένη διαχείριση των απορριμάτων, δίνοντας ιδιαίτερη βαρύτητα, στον τομέα της ανακύκλωσης, σύμφωνα με τις προεκλογικές μας δεσμεύσεις. Σήμερα κάνουμε ένα ακόμη βήμα, λειτουργώντας το Πράσινο Σημείο στο αμαξοστάσιο του Δήμου Σερρών”, δήλωσε ο Δήμαρχος Σερρών Πέτρος Αγγελίδης.

serreslife.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

two × one =

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.