Σε πλήρη ετοιμότητα η Πολιτική Προστασία και οι Κοινωνικές Υπηρεσίες του Δήμου Βόλβης ενόψει της επερχόμενης κακοκαιρίας

Η Πολιτική Προστασία του Δήμου Βόλβης, με το σύνολο των υπηρεσιών της, από τεχνικές υπηρεσίες, καθαριότητα, μηχανολογικό εξοπλισμό και συστήματα διάνοιξης δρόμων, βρίσκεται σε ετοιμότητα για να αντιμετωπίσει άμεσα σε τοπικό επίπεδο τις επιπτώσεις από την κακοκαιρία που αναμένεται να πλήξει από αύριο Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2017 την χώρα μας.

Με γκρέϊντερ, αλατιέρες, και ημιφορτηγά αυτοκίνητα για ρίψη αλατιού μέσα στους οικισμούς, αλλά και στην περιφέρεια του Δήμου μας, θεωρούμε ότι θα εξασφαλίσουμε την λειτουργικότητα των οδικών μας δικτύων.

Οι έντονες χιονοπτώσεις που αναμένονται με τις αρκτικές – χαμηλές θερμοκρασίες, θα προκαλέσουν αρκετά προβλήματα στα οποία ο Δήμος είναι πανέτοιμος να επέμβει όπου χρειαστεί και να τα αντιμετωπίσει.

Σε κάθε Τοπική και Δημοτική Κοινότητα έχει δοθεί εντολή και μέριμνα να λειτουργήσουν θερμαινόμενες δημοτικές αίθουσες για την φιλοξενία ευπαθών ομάδων του πληθυσμού.

Επίσης οι Κοινωνικές Υπηρεσίες του Δήμου που υλοποιούνται από τον Οργανισμό Κοινωνικής Προστασίας – Αλληλεγγύης και Παιδείας, θα βρίσκονται σε ετοιμότητα για την παροχή συνδρομής όπου κριθεί ότι χρειάζεται μέσω του Προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» ανταποκρινόμενοι στο τηλέφωνο 6977001671 (Γραφείο Πολιτικής Προστασίας).

Παρακαλούμε τους πολίτες να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις τους κατά την διάρκεια του παγετού, και οι ευπαθείς ομάδες πληθυσμού με προβλήματα υγείας, να παραμείνουν στα σπίτια τους.

dimosvolvis.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

one × two =

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.