Στηρίζει το συλλαλητήριο για το Σκοπιανό ο Δήμαρχος Ευόσμου Κορδελιού

Τη στήριξή του στο προγραμματισμένο συλλαλητήριο της 21ης Ιανουαρίου με θέμα την ονομασία της ΠΓΔΜ, εξέφρασε ο δήμαρχος Κορδελιού-Ευόσμου, Πέτρος Σούλας, με ανάρτησή του στο Facebook.

Όπως αναφέρει ο κ. Σούλας, η διοίκηση του Δήμου πρόκειται να ζητήσει την έκδοση ψηφίσματος στήριξης στο συλλαλητήριο.

«Ο Δήμος Κορδελιού-Ευόσμου στηρίζει την προσπάθεια του Ελληνικού λαού να σταθεί απέναντι στους παραχαράκτες της ιστορίας», σημειώνει, μεταξύ άλλων.

Η ανάρτηση του κ. Σούλα:

ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ 21ης ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ.
Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

Την έκδοση ψηφίσματος στήριξης της πρωτοβουλίας για τη διοργάνωση του Συλλαλητηρίου της 21ης Ιανουαρίου στη Θεσσαλονίκη για το ζήτημα της ονομασίας των Σκοπίων, πρόκειται να προτείνει στο επερχόμενο Δημοτικό Συμβούλιο η διοίκηση του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου.

Σύμφωνα με τον Δήμαρχο κ. Πέτρο Σούλα, ο Δήμος Κορδελιού-Ευόσμου στηρίζει την προσπάθεια του Ελληνικού λαού να σταθεί απέναντι στους παραχαράκτες της ιστορίας, εκφράζοντας παράλληλα την πλήρη αντίθεσή του σε οποιαδήποτε χρήση του όρου ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ στην ονομασία του κράτους των Σκοπίων.

Το ζήτημα της ονομασίας του κράτους των Σκοπίων συνιστά μείζον εθνικό ζήτημα και ο ολόκληρος ο ελληνικός λαός παρακολουθεί με έντονη αγωνία τις εξελίξεις, απαιτώντας η οριστική λύση να είναι ακλόνητα ευθυγραμμισμένη με την ιστορική πραγματικότητα, που δεν είναι άλλη από το ότι

η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ είναι μια και είναι μόνο ΕΛΛΗΝΙΚΗ.

Αφουγκραζόμαστε την ανησυχία και την αγωνία όλων των Ελλήνων που για ακόμη μια φορά θα στείλουν ένα ηχηρό μήνυμα στους παραχαράκτες της ιστορίας που αμφισβητούν την ελληνικότητα της Μακεδονικής γης.

voria.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

two × two =

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.