Τρεις μουσικές βραδιές και ένα μήνυμα αλληλεγγύης στο δήμο Λαγκαδά

Τρεις μουσικές βραδιές για όλες τις ηλικίες και ένα δυνατό μήνυμα αλληλεγγύης περιλαμβάνουν οι φετινές πολιτιστικές εκδηλώσεις του Δήμου Λαγκαδά «Μυγδόνια 2017».

Οι εκδηλώσεις ξεκινούν την Κυριακή 27 Αυγούστου στις 21:00, με τη συναυλία του Βαγγέλη Κακουριώτη στο πάρκο του πρώην Επαρχείου Λαγκαδά.

Τη Δευτέρα 28 Αυγούστου ο γνωστός τραγουδοποιός Χρήστος Θηβαίος θα δώσει μια μοναδική μουσική παράσταση στο χώρο των Λουτρών Λαγκαδά.Κατά τη διάρκεια της συναυλίας θα συγκεντρώνονται σχολικά είδη και παιχνίδια για την ενίσχυση των κοινωνικών δομών του Δήμου Λαγκαδά.

Τα είδη που θα συγκεντρωθούν από το προσωπικό των κοινωνικών υπηρεσιών του Δήμου θα δοθούν σε παιδιά μονογονεϊκών, πολύτεκνων και οικονομικά αδύναμων οικογενειών, εν όψει της νέας σχολικής χρονιάς.

Οι μουσικές εκδηλώσεις των φετινών «Μυγδονίων» θα κλείσουν την Τρίτη 29 Αυγούστου με μια βραδιά παραδοσιακής – σμυρναίικης μουσικής, στο πάρκο του πρώην Επαρχείου Λαγκαδά.

Όπως κάθε χρόνο, η είσοδος σε όλες τις συναυλίες θα είναι δωρεάν.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

3 × 1 =

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.