Φιλοζωικό Σωματείο “Αδέσποτες Ψυχές” με έδρα την Ασπροβάλτα δήμου Βόλβης

φιλοζωικόΈνα Φιλοζωικό Σωματείο με έδρα την Ασπροβάλτα του δήμου Βόλβης κάνει την παρουσία του στα ΜΜΕ. Πρέπει να το στηρίξουμε όλοι.

Επικοινωνήσαμε με ένα μέλος του Σωματείου το οποίο μας είπε τα εξής:

“Έχουμε κάνει σελίδα και προφίλ στο fecebook, για να γίνεται ανάγνωση των ανακοινώσεων μας, από όσους γίνεται περισσότερους . Όλες οι δημοσιεύσεις θα ανεβαίνουν και στα δυο.
Μας ενδιαφέρει να ενημερώσετε τον κόσμο πρώτον ότι υπάρχουμε.

Είμαστε εθελοντές και ότι κάνουμε το κάνουμε αποκλειστικά και μόνο για την αγάπη που έχουμε στα ζώα. Χωρίς κανένα προσωπικό ή οικονομικό όφελος. Δεν επιχορηγούμαστε από πουθενά.

Βρίσκουμε άρρωστα και τραυματισμένα σκυλάκια τα περιθάλπουμε και αν δεν βρεθεί οικογένεια, σε κάποιο εύλογο χρονικό διάστημα, τα κάνουμε επανένταξη όπως ορίζει ο νόμος.

Στειρώνουμε εμβολιάζουμε και αποπαρασιτώνουμε όλα τα αδέσποτα.

Αυτό που μας ενδιαφέρει πιο πολύ είναι να ενημερώσουμε τους κατοίκους των περιοχών Ασπροβαλτας, Σταυρού και Βρασνων, ότι τα σκυλάκια που κυκλοφορούν σε αυτές τις περιοχές, είναι στην συντριπτική τους πλειοψηφία εμβολιασμένα αποπαρασιτωμένα και στειρωμένα. Δεν συντρέχει λοιπόν κανένας λόγος ανησυχίας για την δημόσια υγεία αλλά και για ανεξέλεγκτες γεννήσεις κουταβιών.

Κάτι πολύ βασικό είναι ότι ΔΕΝ είμαστε καταφύγιο και δεν περισυλλέγουμε σκυλιά.

Η έδρα μας είναι στην Ασπροβάλτα άλλα σαφώς δραστηριοποιούμαστε σε όλο τον Δήμο Βόλβης.

Σημείωση: Το σωματείο σταμάτησε να λειτουργεί.

volvipress.gr

3 thoughts on “Φιλοζωικό Σωματείο “Αδέσποτες Ψυχές” με έδρα την Ασπροβάλτα δήμου Βόλβης

  1. Γιατι σταματησε να λειτουργει το σωματειο? Βλεπω κατι αδεσποτα στον σταυρο και ιδιαιτερως ενα καημενο σκυλακο τον βλεπω στην παραλια σταυρου κοντα στα ελληνικα μαρκετ και ειναι ετοιμο να καταρευσει  λειπει σχρδον ολο το τριχωμα του ειναι σε αθλια κατασταση γιατι δεν το περιθαλπτεται οπως πρεπει ? 

  2. Παρακαλω για λιγη συμονια και λιγη ευαισθητοποιηση για το αμοιρο αυτο σκυλακι που περιτρυγυρναει εκει κοντα στην θαλασσα ετοιμο να μας αφησει το βλεπω και ποναει η ψυχη βοηθηστε το το καημενο ειναι σε αθλια κατασταση ειναι με το “ενα ποδι στον ταφο”σας παρακαλω βοηθηστε αξιζει να ζησει να χαρει και να νιωσει το νοημα της ζωης ειναι μια ψυχη και αυτο στο κατω κατω αυτο αξιζει περισσοτερα απο τι ενας ανθρωπος γιατι εμεις δεν σεβομαστε τιποτα απολυτως ενω αυτο το αμοιρο σεβεται την φυση οπου ζει Ευχαριστω.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

2 × three =

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.