Χριστουγεννιάτικο Σχολείο Φύσης στην λίμνη Βόλβη και τα Μακεδονικά Τέμπη

Το Χριστουγεννιάτικο Σχολείο Φύσης σας περιμένει για ένα υπέροχο διήμερο εξερευνήσεων στην Λίμνη Βόλβη και τα Μακεδονικά Τέμπη, δίνοντας την δυνατότητα να ενισχύσετε και εσείς με έναν δικό σας τρόπο, το έργο του Συλλόγου Βορείου Ελλάδος για άτομα με συγγενείς καρδιοπάθειες “Παιδικές Καρδιές“!

Το Εργαστήρι “βίωσε & επιβίωσε” με την υποστήριξη του Φορέα Διαχείρισης Λιμνών Κορώνειας Βόλβης και Μακεδονικών Τεμπών, του Φυσιολατρικού Ορειβατικού Συλλόγου Σταυρού και του Φυτωρίου Modagri Plants, έχουν ετοιμάσει για όλους τους μικρούς και μεγάλους εξερευνητές χειμωνιάτικες – χριστουγεννιάτικες περιπέτειες με τις ομορφιές της φύσης!

Συγκεκριμένα:

Την Πέμπτη 28/12/17 θα σας περιμένουμε στην διασταύρωση του Μοδίου στις 10.00 το πρωί για :

– Πεζοπορία στην Λίμνη Βόλβη με παρατήρηση και φωτογράφηση πουλιών με τηλεσκόπια και ειδικό φακό και φυσικά πολλά Περιβαλλοντικά Παιχνίδια από τον Φορέα Διαχείρισης και το Εργαστήρι “βίωσε & επιβίωσε”!
– Περιήγηση στο Φυτώριο Καλλωπιστικών Φυτών Modagri Plants, όπου θα γνωρίσουμε χριστουγεννιάτικα φυτά και θα κατασκευάσουμε όμορφες συνθέσεις με αυτά!
– Επίσκεψη στο παραλίμνιο πάρκο της Μαδύτου για παρατήρηση βιοτόπου!

Το Σάββατο 30/12/17 θα σας περιμένουμε στην είσοδο των Μακεδονικών Τεμπών από την Ρεντίνα στις 10.00 το πρωί για:

– Πεζοπορία στα Μακεδονικά Τέμπη κατά μήκος του Ρήχειου ποταμού, υπό την συνοδεία του Φυσιολατρικού Ορειβατικού Συλλόγου Σταυρού!
– Ενημέρωση για την χλωρίδα και την πανίδα της περιοχής!
– και θα κλείσουμε με πολλά πολλά Περιβαλλοντικά Παιχνίδια!

Η συμμετοχή στο Χριστουγεννιάτικο Σχολείο Φύσης είναι ελεύθερη!

Θα υπάρχει κουτί ενίσχυσης του Συλλόγου «Παιδικές Καρδιές»!

Για εγγραφές και πληροφορίες μπορείτε να καλείτε την Σοφία Τάζογλου στο 6932242277

Ελάτε μαζί μας λοιπόν για να γνωρίσουμε όλοι μαζί την χαρά της περιήγησης, του παιχνιδιού, της εξερεύνησης και φυσικά της προσφοράς!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

thirteen + five =

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.