Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού 25/09/2014

ektakto_deltio_kairoyΣημαντική επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός από τις απογευματινές ώρες σήμερα και από τα Δυτικά. Πιο αναλυτικά :

  1. Ισχυρές βροχές και καταιγίδες, που θα συνοδεύονται από ισχυρούς ανέμους και πιθανώς κατά τόπους από χαλαζοπτώσεις, θα εκδηλωθούν από τις απογευματινές ώρες σήμερα Πέμπτη  (25-09-2014) αρχικά στο Ιόνιο και την Δυτική Ελλάδα, την κεντρική Μακεδονία και την Θεσσαλία
  2. Την Παρασκευή (26-09-2014) τα φαινόμενα της προηγούμενης παραγράφου θα επηρεάσουν αρχικά όλη την ηπειρωτική χώρα και βαθμιαία θα επεκταθούν στα νησιά του Βορείου και Ανατολικού Αιγαίου και πιθανόν στις Κυκλάδες, τα Δωδεκάνησα και την Κρήτη Σταδιακή εξασθένηση αναμένεται από τις βραδυνές ώρες στα Δυτικά
  3. Το Σάββατο  (27-09-2014) Α) Βροχές και καταιγίδες πρόσκαιρα ισχυρές θα εκδηλωθούν στην Κεντρική Μακεδονία (κυρίως στην Χαλκιδική) , την Ανατολική Μακεδονία, την Θράκη, την Θεσσαλία, τις Σποράδες, την Ανατολική Στερεά, την Εύβοια, την Ανατολική Πελοπόννησο, τα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη. Β) Στα Ανατολικά θα επικρατήσουν θυελλώδεις Βόριοι άνεμοι ( 8 ΜΕ 9 ΜΠΟΦΟΡ)  ενώ η θερμοκρασία θα σημειώσει σημαντική πτώση σε όλη τη χώρα (περίπου 8 με 10 βαθμούς) Γ) Τα φαινόμενα σταδιακά θα εξασθενήσουν και θα περιοριστούν στα Νότια Ανατολικά.

Ο ΔΝΤΗΣ ΕΜΚ
ΑΝΤΩΝΗΣ ΛΑΛΟΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

five + 18 =

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.