2ο Συναπάντησα απανταχού Σκεπαστιανών και Φίλων

volvi press 0 Σχόλια
Πότε:
14/07/2018 @ 9:00 ΜΜ
2018-07-14T21:00:00+03:00
2018-07-14T21:15:00+03:00
Πού:
Δήμος Βόλβης
Σκεπαστό 250 01
Ελλάδα

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Σκεπαστού “Η Ανατολική Ρωμυλία” σας προσκαλεί στο 2ο Συναπάντησα απανταχού Σκεπαστιανών και Φίλων, στις 14 Ιουλίου ημέρα Σάββατο στο Σκεπαστό, σε ένα μεγάλο λαϊκοπαραδοσιακό γλέντι στον αύλειο χώρο του σχολείου στις 9μ.μ..

Στόχος της εκδήλωσης είναι να προσκληθούν όλοι όσοι έλκουν την καταγωγή τους από το Σκεπαστό, και η 14 ΙΟΥΛΙΟΥ να γίνει η αφορμή για μια ακόμα χρονιά να ζωντανέψει το χωριό μας έστω και για μια ημέρα, να ξανασυναντηθούμε συγγενείς και φίλοι, να ζωντανέψουμε μνήμες, να γνωριστούμε, να τραγουδήσουμε, να χορέψουμε, να πιούμε ένα κρασί εις υγείαν όλων!
Απευθυνόμαστε και προσκαλούμε και εσένα φίλε. Εσένα που κάποια στιγμή της ζωής σου βρέθηκες στο Σκεπαστό, γνώρισες ανθρώπους, πέρασες ευχάριστες στιγμές, γλέντησες, φιλοξενήθηκες και έχεις αναμνήσεις από το χωριό μας.

Oι μουσικοί που θα πλαισιώσουν την βραδιά είναι
Κώστας Αργύρογλου-κλαρίνο, Απόστολος Τσολακίδης-ακορντεόν Δημήτρης Μυλωνάς-λαούτο, Λευτέρης Παύλου-κρουστά, Γιάννης Κουμής- γκάιντα-καβάλι-τραγούδι, Ηλίας Πίγκας-μπουζούκι, Θεοδώρα-τραγούδι και ο ΣΚΕΠΑΣΤΙΑΝΟΣ Γιώργος Ξανθούλης.

Σας περιμένουμε όλους και σας ενημερώνουμε ότι δεν θα υπάρχει ελάχιστη τιμή κατανάλωσης. Το φαγητό (σουβλάκια και τα λοιπά) θα διατίθεται ανάλογα με τη βούληση και την όρεξη του καθενός.

Σχόλια
Το σχόλιό σας; Θα δημοσιευθεί όταν εγκριθεί από έναν διαχειριστή. Όλα τα πεδία είναι προαιρετικά αλλά για την συζήτηση καλό είναι να γράψετε ένα όνομα έστω και ψευδώνυμο
Αφήστε μια απάντηση