Άκαρπες οι έρευνες εντοπισμού των ψαράδων στην λίμνη Βόλβη – Συνεχίζονται αύριο οι προσπάθειες

volvi press 0 Σχόλια

Από αύριο θα συνεχιστούν οι έρευνες για τον εντοπισμό των  δύο ψαράδων από την Μικρή Βόλβη Θεσσαλονίκης, οι οποίοι αγνοούνται από σήμερα το μεσημέρι.

Πρόκειται για ανιψιό και θείο ηλικίας 40 και 70 ετών αντίστοιχα. Οι δυο τους πήγαν για ψάρεμα στην ομώνυμη λίμνη, όταν ξαφνικά, η βάρκα τους ανετράπη λόγω ισχυρών ανέμων, με αποτέλεσμα να βρεθούν εντός της λίμνης.

Τελευταία επικοινωνία με τους εξαφανισθέντες είχε η σύζυγος του, ενός εκ των δύο αντρών, στις 12 π.μ, η οποία όταν έχασε τα ίχνη τους, κάλεσε σε βοήθεια.

Στο συμβάν επιχείρησαν τέσσερις πυροσβέστες και τέσσερις δύτες με τρία οχήματα, μία διασωστική λέμβο, από το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Σταυρού και τη 2η Ε.Μ.Α.Κ.

Η βάρκα, στην οποία επέβαιναν οι δύο άνδρες έχει βρεθεί, ωστόσο, η επιχείρηση εντοπισμού διεκόπη πριν από λίγη ώρα, λόγω σκότους.

Αύριο, με το πρώτο φως της ημέρας θα συνεχιστούν οι έρευνες των Αρχών σε συνεργασία με την ΕΜΑΚ, με στόχο να μην μείνει κανένα σημείο της λίμνης χωρίς να διερευνηθεί.

thestival.gr

Φωτογραφία από την επιχείρηση εντοπισμού

Σχόλια
Κατατίθεται σε
Σχετικές Δημοσιεύσεις
Το σχόλιό σας; Θα δημοσιευθεί όταν εγκριθεί από έναν διαχειριστή. Όλα τα πεδία είναι προαιρετικά αλλά για την συζήτηση καλό είναι να γράψετε ένα όνομα έστω και ψευδώνυμο
Αφήστε μια απάντηση