«Έφυγε» η σύζυγος του Σωκράτη Φάμελλου. Ο Δήμος Θέρμης ακυρώνει όλες τις αυριανές εκδηλώσεις

volvi press 0 Σχόλια

Βαρύ είναι το πένθος για την οικογένεια του αναπληρωτή υπουργού Ενέργειας και Περιβάλλοντος, Σωκράτη Φάμελλου, βουλευτή Β΄Θεσσαλονίκης μετά την απώλεια της συζύγου του, Πόπης Καραγιαννίδου.

Η κηδεία της Πόπης Καραγιαννίδου, που ήταν προϊσταμένη της Τεχνικής Υπηρεσίας του δήμου Θέρμης και στενή συνεργάτης του δημάρχου, θα γίνει στις 11 το μεσημέρι, στην εκκλησία του Αγίου Νικολάου Θέρμης.

Ο δήμος Θέρμης ακύρωσε όλες τις εκδηλώσεις που είχε προγραμματίσει για την Καθαρή Δευτέρα.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο δήμος αναφέρει: «Ο Δήμαρχος και το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Θέρμης αισθάνονται την ανάγκη να εκφράσουν τη βαθύτατη λύπη τους για την απώλεια της Καλλιόπης Καραγιαννίδου, συζύγου του κ. Σωκράτη Φάμελλου, Αν. Υπουργού Περιβάλλοντος. Η Καλλιόπη (Πόπη) Καραγιαννίδου ήταν σημαντικό στέλεχος (προϊσταμένη) της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου και στενή συνεργάτης του Δημάρχου. Ο Δήμος Θέρμης σε ένδειξη πένθους για τον θάνατο της αγαπημένης μας Πόπης, και ως πράξη συμπαράστασης προς την οικογένειά της, ακυρώνει όλες τις προγραμματισμένες εκδηλώσεις της αυριανής μέρας (Καθαρά Δευτέρα) στο Φράγμα της Θέρμης. Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί την Δευτέρα 19/2/2018, στον Ι.Ν. Αγίου Νικολάου Θέρμης, στις 11:00 π.μ».

Η Πόπη Καραγιαννίδου είναι μητέρα ενός 17χρονου παιδιού.

Σχόλια
Ετικέτες
Κατατίθεται σε
Σχετικές Δημοσιεύσεις
Το σχόλιό σας; Θα δημοσιευθεί όταν εγκριθεί από έναν διαχειριστή. Όλα τα πεδία είναι προαιρετικά αλλά για την συζήτηση καλό είναι να γράψετε ένα όνομα έστω και ψευδώνυμο
Αφήστε μια απάντηση